Поезія в Коста-Ріку

На хвилі успіху мого фотозвіту по моїм візитам до Гонконгу та Філіппіни я вирішив розмістити звіт про мій візит до Коста-Рика, з зупинкою в Гавані.
Влітку 2005 року. Бюджет перевезення - 6k $ 2-х, час подорожі - 2 тижні.
Тропічний боунті не буде достатньо, але він повинен бути цікавим, тому що місця є красивими, а Руссо-туристо не встигли потішити їх наявністю країни, яка складається з 25% запасів.
Принаймні до питання водія таксі:
-Чи ви з?
- Росія.
Я отримав ще одне питання: Який стан?
()
62 зображень

Так, Гавана перша. Авіакомпанія "Кубана" за те, що немає квитків на виїзди в день-день, і довелось залишитися в Гавани протягом 1 дня.
Сан-Педро Quay

Фото

Фото

Готель Національний
Фото 4

Вниз набережної.
Фото 5

Фото

Фото

Р

Я можу бути неправильним, але я думаю, що це оперний будинок.
Фото 8

, Україна

Капітол. Вид ідентичного капітолу з Вашингтона, Д.К.
Фото 9

"0-I" марка Куби. Місцеві жителі сказали, що діамант всередині реальний, але друзі Кубанів в Москві сказали, що я був знецінений.
Фото 10

Площа перед капітолом. Зверніть увагу на автомобіль в центрі фото. Це автобус.
Фото 11

1 більше фото мікрорайону Capitol. Частина будівлі зліва, завод Partagas.
Фото 12

Пам'ятник Ясу Мартіну. В цілому пам'ятники Гавани, бес-реліфи та інші художні твори, присвячені йому, величезному кількості ... як Ленін в СРСР =
Фото

місцевий аналог Тук-Тук, тільки має чисто туристично-розважальний характер, без практичного використання
Фото

Форти на De Entrada Canal, останні з видом на пам'ятник Максиму Гомесу (похід з Мартіном Спаніардами з Куби навіть до приїзду американців, Батіста і Кастро, полковник 80 Lvl.)
Фото 15

до 1 2 3 4 5+

16 мар

р.

17 мар

Музей Революції
Фото 18

Фото обладнання, що використовується військами Ф. та Р. Кастро під час перевороту режиму злого проамериканського диктатора Батіста
Фото 19

Фото

р.

Музей мистецтва
Фото 21

Пепелати парковані за межами художнього музею.
Фото 22

Яскравий приклад того, що ви можете зробити красивий автомобіль з Мусковіта.
Все про Гавану, тепер Коста-Рика.
Фото 23

Після виснажливого 5-годинного приводу від героїне місто Сан-Хосе до дер. Самара остаточно втекло до берега Тихого океану.
Фото 24.

р.

25 мар

26 мар

Villa Edel Констанца Пиво-чипний гамак і читати.)
Фото 27

FMDs росла трава на газоні. Вони не дозволяли собі бути витісненими і швидко згортаються.
Фото 28

Відвідайте Пало Верде заповідник
Фото 29

Фото

На берегах дерев сідають стерки.
Фото 31

Великий iguanas
Фото 32

Підручники
Фото 33

У річці купували крокодили. Направляю мене не покласти руки або інші частини тіла в воді тільки в разі.
Фото 34

Ну і кілька видів фото.
Фото 36

37 хв

38 кв.м.

р.

39 хв

Тоді ми пішли в народне задоволення "Купії"
Не страшно, ви йдете, це страшно. Ви їздите - весело )
Фото 40

Після оренди автомобіля ми поїхали по сусідству. Відвідували міста Нікоя, Санта-Крус, Філадельфія та Ліберія. Фото міст, на жаль, не буде. Я втратив свою камеру або забули камеру.
дороги хороші, на плоскій частині прямі ділянки декількох або більше кілометрів, які провокують швидкість. За допомогою драйверів, попереджувальних фар про поліцейські амортизатори, а Toyota corolla від наймало більше 180 не хоче йти, або заплутуватися або в деревському бензині вибухнув.)
Фото 41

Р

Відвідував вулкан Ареналь, з озером однойменної назви
Фото 42.

фото 43

440.00 р.

45 кв.м.

Вибрати 46 _

47 кв.м.

р.

фото 48

Відомий дощ Форрест, ака дощовий ліс.
Фото 49

50 р.

50 р.

52 км

Р

Одна з символів Коста-Рика, тоукана, зловила очі тільки 1 раз.
Фото 53

Невелика буря.
Фото 54

На березі є кафе, де можна їсти, пити, курити (в будь-якому порядку), а також відпочити на комфортабельних диванах. Паління може бути легко перемішувати місцеві серфінги ($60 за унцію).
Фото 55

205604

У вихідні місця на пляжі грають футбол, а місцеві копси тримають замовлення. Або не шукайте. Не менше 10 метрів від них, забитих і копчених людей. І вони не просто гинуть.
Фото 56

(ЗВТ)

57 км

58 км

Низький приплив на пляж Самара.
Фото 59

60 хв

Нарешті, краб землі.
Всі права.
Фото 61

Джерело: