Короткий тур Праги

Я думав, що я поділився з вами. Я відразу скажу, що фотографії зроблені як з гарної фото, так і з мильної коробки і навіть з телефону, коли ви не хочете носити велику камеру з вами, тому не судити якість в деяких місцях заздалегідь. Я сподіваюсь, що мені подобається.
40 зображень

Ми приїхали пізно вночі, припинили перший вечерю, ми знайшли, спробували чеське пиво і пішли на ліжко. З ранку я бачив цей вид з вікна.

Прага просто фарширована всіма видами кафе, барчиків і так далі, з красивими речами на вікнах.

Якщо тільки в Росії на люки був такий девіз

Все краса міста можна відчути тільки, відвідавши його, тут є деякі з них. Не Прага, Чехія Крумлов. 3 години на автобусі і ви в ньому, місто дитячих казок.

Трохи творчості, як і

Стара Прага з оглядової вежі на Petřin Hill

І величезний собор Святого Вітуса, який можна побачити з скрізь.

John Lennon Wall. Кожен пише, малює і бере фотографії.

р.

На ніч на Карловому Місті ми знайшли набагато цікавіше, крім того, ви можете намалювати ліхтарик.

р.

І щоб зануритися в стриманості.

Празький зоопарк. На в’їзді є лічильник людей. Я не буду розміщувати фотографії тварин, вони скрізь, тільки дуже близько і без багатьох перешкод.

І це культова фігура для Чехії - Ян Непомуцький, надає побажання. Вони кажуть, що він кинув в річку з цього місця.

Чи є люди по всьому світу вірити, що у нас все ще є ведмеді з балалаїками?

Якщо у вас була мінісека в Празі

Він має бути Megacekas. Ось де Nashirashi gastrobeiters дивує натхнення

Це напій, який ми приїхали сюди! Я стояв на довгий час і подивився на ціну тегу, я став настільки сумним, що я буду повертатися до Москви і побачити фігуру в 6 разів більше під тим же пивом! До речі, в той час 1 крон був рівний 1,6 рублів.

Сонце поета:

На лівому, найдешевше пиво, за наші гроші 7,5 рублів!

У верхній частині полиць є 5-літрові бочки, але на дні всі 20!!

Без неї ніде:

Хороші коляски в супермаркеті, хоча ми вже маємо деякі. Поставте 5 kroner і ви можете дістатися до нього, коли ви приносите кошик назад до стійки: Винахідні чешки подрібнюють все там: Є пляшки в магазинах!

Джерело: