Yatsuhashi - Японська солодкість

Кіотський блогер Наталія Соболєвська пише. Продовжує історії про землю піднятого сонця. Цього разу ми будемо говорити про традиційні японські солодощі.

Дивіться також інші звіти Наталії: Що таке середня японська квартира? Кафе в Осаці
17 зображень

1,1 км Коли я був в Японії вперше, і ми лікували на зелений чай і традиційні солодощі в храмі, перший раз я чесно не оцінив смак. Згодом мені довелося спробувати різні види солодощів і багато з них вперше я не хотів, а потім раптом знайшов, що я почав харчуватися з задоволенням. Звісно це справа.

Р

2,2 км Але є один вид солодкого, що я хотів перший раз. Це дуже відомі солодощі з Кіото. І я носила їх звідти.

3. У І я не тільки носила їх. За статистикою ці «трикутники» облікові записи майже 50% продажу всіх традиційних солодощів в Кіото. Японці, які подорожують по країні. Не налаштовується, щоб піти кудись на канікулах або на діловій поїздці і не принести після цього деякі сувенірні будинки, колеги, друзі або родичі. І їстівні «сувеніри» обов'язково користуються. Це можна пояснити тим, що японська має підвищений інтерес до будь-якої місцевої їжі. Кухня дуже відрізняється від регіону до регіону. А їжа більш корисно, ніж фігурки і магніти. Іноземці також готові купити yatsuhashi. Вони мають досить нейтральний смак, навіть тим, хто не сприймає азіатських солодощів в будь-якій формі.

4. У Яцугаші спочатку виготовляють з рисового борошна, цукру і корицею. Їх тісто м'яке, злегка розтягує і нагадує консистенцію мочі. Традиційні види жацуші зазвичай виготовляються з чорним кунжутом, солодкою квасолею або зеленим чаєм. Сесаме мій улюблений.

5. Умань У Кіото ми пішли в магазин з цими солодкими. Не вдалося приїхати. Одна дівчина стояв на в'їзді і запропонувала спробувати шматки трикутників. Стандартна дегустація. Це те ж саме в багатьох магазинах. Але вона відразу запрошує в задній частині магазину і каже, що є ще зелений чай. Як позбутися від зеленого чаю?

р.

6. Жнівень В результаті ми пішли в магазин і побачили, що вони продали величезну кількість трикутників з фруктовими начинками: яблуками, персиком, бананом з шоколадом, чорницею, мангоами і т.д. Якщо хтось не може їсти традиційні сорти з квасолею або зеленим чайом, то це чудовий компроміс. Я не можу сказати, що це лише хімічні аромати. Не дуже автентично.

7. Про нас У магазині є коробки, які мають всі смаки. В кінці, ми майже обідали там, поки ми спробували всі смаки і вирішили купити будинок з нього. І я був щасливий, щоб випробувати все, тому що смаки, які я мав на увазі, перш за все, не звернулися до мене. Ми пішли додому з мангоами, чорницею і чимось іншим.

8. У Подарунок, японці зазвичай приймають красиво упаковані коробки. А потім ми знайшли невеликі пакети на продаж. Ще дешевше вони. І для дому ви можете придбати їх, якщо не важлива упаковка.

9. Навігація

10.

11. Запечені ярлики. Це з чорним кунжутом. Але я не великий вентилятор таких паличок і віддає перевагу сирому тісті.

12. Ви можете побачити, що сам магазин досить просторий. У багатьох інших немає ніде, щоб перетворити ваші дупи. Ось чому люди не залишаються довго:

440 грн.

13.00 р. Сирі тестові смуги для тих, хто не хоче ніяких начинок.

14.

15.00 р. Yatsuhashi виготовляються різними виробниками. Купити в магазинах в Кіото, а також на столах на вокзалах і аеропортах по всій Кансаї. Це чудово підходить для тих, хто відмовляється від покупки сувенірів до останньої хвилини. Я завжди купила трикутники з іншого виробника, але було важко пройти цей магазин з нерозривним сервісом. Вони мають натовп відвідувачів, і в сусідніх магазинах, що продають абсолютно однакові трикутники, майже ніхто.

16.00 р. Потім продаються порошкові зелений чай з цукром. Я вже написаний про те, як ми лікували подібні до нашої останньої поїздки до Кіото. Під час цього часу мій погляд не змінився - зелений чай з цукром - перверсія.

р.

17.00 р. Також були інші солодощі з зеленим чаєм, але після дегустації 10 видів трикутників, нічого більше не було бажано:

Джерело: