Хобі: Моделі суден і підводних човнів

Шановні друзі! Я прочитав цей чудовий форум протягом 3 років, і сьогодні я вирішив зареєструватися з вами! Я пропоную вам першу пошту. Про мій маленький хобі, я нещодавно почав вчитися! І я кладаю мій маленький досвід роботи. Я не буду багато фотографії, я розповім вам про закінчення.

Почати з найпростішої моделі!
Проект 636 Варшавинка підводні човни (NATO – Покращений Кіло) – це клас багатоцільових дизельних підводних човнів. Експортна модифікація проекту 877 «Галтус».

Початок будівництва

1 етап

03039, Україна

2-й етап

3-й етап

3610Р. 4200Р.

обробка

ніс

Наступним був важкий ракетний круїзер адмірал Нахімов (TARC), проект 1144 Орлан ядерний ракетний круїзер російського Північного флоту, який пройшов модернізацію з 1999 року. До 1992 року називався Калінін.

Етапи будівництва: Підготовка дка.

Радники та інші...

Почати

Р

Антени та радіолокатори

, Україна

суперструктура

349164

монтаж

І це пристрій для підйому старту.

обробка

гелікоптер

ніс

бічні

8370819

Далі: Адмірал флоту Радянського Союзу Кузнєцова (колишні імена - в порядку призначення - "Радянський Союз" (проект), "Рига" (марка), "Leonid Brezhnev" (площа), "Тбілісі" (тести) - важкий авіаносійний круїзер проекту 1143.5, єдиний в Росії ВМС у своєму класі (як з 2011 року). Призначений для знищення великих цілей поверхні, захисту морських утворень від атак потенційним ворогом.

Забронювати

палуба і суперструктура

Натюрморт

Деталі не дуже великі, тому робота дуже болюча.

фітинги

р.

Натюрморт

Фарбування дрібних робіт - справа тонких рук

Застосування декалі

Повітряна група на палубі

Для ваги.

Для ваги.

р.

Про нас

, Україна

диференціально

(доб. 3)

ніс

харчування

А з колоди.

р.

І у висновку: «Бимсарк» - бойова справа німецького флоту, одна з найвідоміших суден Другої світової війни. На честь першого німецького канцлера Отто фону Бісмак. У травні 1941 р. британський прапорство, бойовий круїзер HMS Hood, замах в датській протокі. Полювання британського флоту на Бісмарку три дні пізніше закінчився його миттям.

еротика

результат випробування

Натюрморт

Р

Поза «69»

Додано до [mergetime]1309887987[/mergetime]
Дякуємо за Вашу увагу!

Джерело: