545
Розкрито таємницю саду на узбережжі Середземного моря.
1,1 км Весною він відпочив на території колишньої Османської імперії на узбережжі Середземного моря. (Я розповім вам про закінчення збору, будь ласка, не розірвати)
2,2 км Я був приємно здивований великою кількістю зелені і квітів, незважаючи на рідкий клімат.
р.
3. У Незрозуміло, чому в одному місці рослини є тільки «родом» землі і, буквально, є вже пустелі.
4. У
5. Умань
6. Жнівень
7. Про нас
8. У
9. Навігація
10.
11. Дуже простий і водночас фантастичний в масштабі.
, Україна
12. Куди вирощують зелені, сотні метрів пластикових капілярів розтягуються під землею, через яку воду подається безпосередньо до коріння рослин.
13.00 р.
14. Завдяки цим простим приладам, рослини прекрасно почуваються.
15.00 р. Якщо є жінки серед читачів посту. Для Вас! й
16.00 р. Під цими газонами знаходиться ціла мережа, яка надає рослинам поживну вологу.
17.00 р.
18 років
19.00 р. Це дивно, скільки робіт і матеріалу покласти (поганий) в грунті.
20. І це серце цієї системи. Автоматика перетворить насоси в потрібний час. І рослини не загинуть
21. Але якщо все раптово це перестає працювати, це може статися.
р.
22. Не запасне сонце. Здається, що нічого не допоможе цим пальмам. Не лікував Аборігін на мене. Одна така вартість долоні близько $10,000. Не 100% інформація.
23 мар Це простий секрет, мій дорогий мамаради.
24. Це як сучасна технологія і праця підкорять пустелі.
472690
25. І вдячні рослини дозволяють нам захопити такі соковиті кольори.
Додано до [mergetime]1309997034[/mergetime]
26. Це кінець його. Якщо вам подобається, будь ласка, прокоментуйте. Якщо ви не любите це, не робіть нічого.
Дякую! Завіса. Додаток.
Джерело:
2,2 км Я був приємно здивований великою кількістю зелені і квітів, незважаючи на рідкий клімат.
р.
3. У Незрозуміло, чому в одному місці рослини є тільки «родом» землі і, буквально, є вже пустелі.
4. У
5. Умань
6. Жнівень
7. Про нас
8. У
9. Навігація
10.
11. Дуже простий і водночас фантастичний в масштабі.
, Україна
12. Куди вирощують зелені, сотні метрів пластикових капілярів розтягуються під землею, через яку воду подається безпосередньо до коріння рослин.
13.00 р.
14. Завдяки цим простим приладам, рослини прекрасно почуваються.
15.00 р. Якщо є жінки серед читачів посту. Для Вас! й
16.00 р. Під цими газонами знаходиться ціла мережа, яка надає рослинам поживну вологу.
17.00 р.
18 років
19.00 р. Це дивно, скільки робіт і матеріалу покласти (поганий) в грунті.
20. І це серце цієї системи. Автоматика перетворить насоси в потрібний час. І рослини не загинуть
21. Але якщо все раптово це перестає працювати, це може статися.
р.
22. Не запасне сонце. Здається, що нічого не допоможе цим пальмам. Не лікував Аборігін на мене. Одна така вартість долоні близько $10,000. Не 100% інформація.
23 мар Це простий секрет, мій дорогий мамаради.
24. Це як сучасна технологія і праця підкорять пустелі.
472690
25. І вдячні рослини дозволяють нам захопити такі соковиті кольори.
Додано до [mergetime]1309997034[/mergetime]
26. Це кінець його. Якщо вам подобається, будь ласка, прокоментуйте. Якщо ви не любите це, не робіть нічого.
Дякую! Завіса. Додаток.
Джерело: