720
Поход одного дня - Кок-Жайляу
Я розміщую фотографії з поїздки, можливо, хтось зацікавить. Я часто блукає гори, як гірський туризм. Якщо тема ловиться, я поставлю фото звіти про інші прогулянки.
Так, Казахстан, Алмати, передгір'я Zailisky Alatau
Маршрут: Казачка горж - Кок-Жайлау - d\o Enlightenment
Відмінність висоти від 1300 до 2100 метрів підйому і спуску до 1700 метрів
Маршрут знаходиться близько 15 км, враховуючи пошук грибів Про 6 годин.
Коли я закінчую.
Не лікуйте занадто багато для фото, так як не дивлячись на те, що милобокс замість дзеркала.
р.
Почати. Автобусна зупинка 28 маршрут "Казачка Горж". Поверніть догори.
р.
Висота 1295 метрів
Дорога проходить через дачний масив, вздовж грядки протікає гірська річка того ж назви. У готелі є багато місць для відпочинку.
611997
Після декількох кілометрів на території Національного парку ім. Іль-Алатау на території Національного парку ім. Іль-Алатау. Забороняється спалювати вогонь, собаки також допускаються.
По дорозі також знаходиться річка, прокидається на рельєфі.
Рослинна композиція багата - сосна, ялина, оса, верби і різні чагарники. У деяких місцях є берези
Р
У мальовничому місці серед гір розташувався готель Кумбел. Дорога проходить через нього. Слугий захист від місцевого населення бароніту на вході
У готелі є кілька приватних будинків. За зеленим парканом можна побачити скромний будинок
Тоді є закрита дорога, на якій заборонено подорож. І починається ліс.
Для туристів є невеликий сервіс - пара будинків на пляжі
12624634
Більше кілометрів лісової дороги. Він пахне божественним.
р.
Тексти пісень, а це означає: Трохи більше і ми йдемо по лісу. Kok-jailau починається з такого роду.
Далі дорога пройде в широкому зеленому колоді, між гірськими хребтами.
У вас буде пара кормів.
На жаль, камера не передає красу місць.
р.
У червні 2011 р. опинилися близько 10 тис. дерев
Шукаємо.
Шукайте прямо.
Дивитися.
Ми підбираємо найбільшу точку переходу. На вправі ви можете побачити наслідки урагану.
Більше хаосу.
Дорога заблокована падатиними деревами, ви повинні обходити їх.
Балд схили
р.
Невідомий могила на схилі
р.
Вид з стежки
Детальніше
Дорога йде до лівого схилу, ми майже досягали кінцевої точки. кілометр і половина зліва.
І знову.
Сходження через березовий гай.
753780 р.
Будинки вже видно через дерева. У п'ятисот метрах від нас.
р.
Ось ми йдемо. Виїзд на дорогу...
Це ціла подорож, під час якої проходив практично непомітно. Було кілька зупинок для пошуку грибів, для закуски, і тому весь шлях - доріжка на дорозі і поворот вашої голови ...
Це скромне раціонування.
Гаразд, я зробив ...
728984
Джерело:
Так, Казахстан, Алмати, передгір'я Zailisky Alatau
Маршрут: Казачка горж - Кок-Жайлау - d\o Enlightenment
Відмінність висоти від 1300 до 2100 метрів підйому і спуску до 1700 метрів
Маршрут знаходиться близько 15 км, враховуючи пошук грибів Про 6 годин.
Коли я закінчую.
Не лікуйте занадто багато для фото, так як не дивлячись на те, що милобокс замість дзеркала.
р.
Почати. Автобусна зупинка 28 маршрут "Казачка Горж". Поверніть догори.
р.
Висота 1295 метрів
Дорога проходить через дачний масив, вздовж грядки протікає гірська річка того ж назви. У готелі є багато місць для відпочинку.
611997
Після декількох кілометрів на території Національного парку ім. Іль-Алатау на території Національного парку ім. Іль-Алатау. Забороняється спалювати вогонь, собаки також допускаються.
По дорозі також знаходиться річка, прокидається на рельєфі.
Рослинна композиція багата - сосна, ялина, оса, верби і різні чагарники. У деяких місцях є берези
Р
У мальовничому місці серед гір розташувався готель Кумбел. Дорога проходить через нього. Слугий захист від місцевого населення бароніту на вході
У готелі є кілька приватних будинків. За зеленим парканом можна побачити скромний будинок
Тоді є закрита дорога, на якій заборонено подорож. І починається ліс.
Для туристів є невеликий сервіс - пара будинків на пляжі
12624634
Більше кілометрів лісової дороги. Він пахне божественним.
р.
Тексти пісень, а це означає: Трохи більше і ми йдемо по лісу. Kok-jailau починається з такого роду.
Далі дорога пройде в широкому зеленому колоді, між гірськими хребтами.
У вас буде пара кормів.
На жаль, камера не передає красу місць.
р.
У червні 2011 р. опинилися близько 10 тис. дерев
Шукаємо.
Шукайте прямо.
Дивитися.
Ми підбираємо найбільшу точку переходу. На вправі ви можете побачити наслідки урагану.
Більше хаосу.
Дорога заблокована падатиними деревами, ви повинні обходити їх.
Балд схили
р.
Невідомий могила на схилі
р.
Вид з стежки
Детальніше
Дорога йде до лівого схилу, ми майже досягали кінцевої точки. кілометр і половина зліва.
І знову.
Сходження через березовий гай.
753780 р.
Будинки вже видно через дерева. У п'ятисот метрах від нас.
р.
Ось ми йдемо. Виїзд на дорогу...
Це ціла подорож, під час якої проходив практично непомітно. Було кілька зупинок для пошуку грибів, для закуски, і тому весь шлях - доріжка на дорозі і поворот вашої голови ...
Це скромне раціонування.
Гаразд, я зробив ...
728984
Джерело: