348
Селігер знову зробив.
На постері в таборі «Наші художники» на Сельгері – ім’я та роки життя великого чоловіка Сергій Павлович Корольов, перший генеральний конструктор радянського простору та стратегічних ракет. Важко переоцінити важливість того, що він зробив для російського простору і оборони. У хорошому спосіб, в справедливості, вся планета повинна знати його в цілому: вона була його, характер і рішучість реалізувати свої мрії, які в підсумку принесли перший супутник і перший людина в космос.
Тільки тут на Seliger зображують обличчя - зовсім інша людина. Не королева. Це також обличчя ракети, а також генерального дизайнера Василя Павлівовича Мішина, царя «сір», за струмом – «сектор», який не вдалося підняти останній королівський проект – місячна ракета N-1 в небо. Я думаю, що ці два люди не повинні плутати. Якщо ви не подбаєте про барабан.
Джерело
Джерело:
Тільки тут на Seliger зображують обличчя - зовсім інша людина. Не королева. Це також обличчя ракети, а також генерального дизайнера Василя Павлівовича Мішина, царя «сір», за струмом – «сектор», який не вдалося підняти останній королівський проект – місячна ракета N-1 в небо. Я думаю, що ці два люди не повинні плутати. Якщо ви не подбаєте про барабан.
Джерело
Джерело: