Празький зоопарк

Фото, текст, емоції не важко, шахта. Я напишіть його, коли я закінчую.

Я люблю тварин дуже багато. Важко більше людей. Це тому, що тварини більш чесні. Але в той же час я завжди ненав'язав двох видів тваринних організацій. Це цирк і зоопарк. Я побував у циркулі кілька разів на Новокузнецькі. Покраїнска цирк у моїй пам'яті є запахом відриву за своїми сценаріями.

Я захопив зоопарк ще більше. Ви можете викликати дитячу травму. Я пішов з зоопарку вперше в Абакан, в кінці другого класу. Поблизу, в Шушенському, я був прийнятий як піонер. Брудна доріжка, брудні клітки, брудні тварини з сідничними очима. Ось як я пам'ятаю його. Я не хочу, щоб їхати з тваринами більше. Я більше не хотів бачити їх приниження. Але в Празі я зробив виняток, я прочитав дуже багато хороших відгуків. І тепер, принаймні, з точки зору зоопарків, я змінив мій розум: вони дійсно можуть бути комфортними для тварин і відвідувачів. Якщо ви намагаєтеся.

Празький зоопарк починається з прогулянки полум'я. Тільки як зірки тут не Angelina Jolie або Brad Pitt. Зірки є мешканцями цієї території.

Як очікується, їх друк. Доброго дня!

Перш за все звертайте увагу на те, як все продумано в цьому зоопарку. Наприклад, пінгвіни. Є повністю закритий корпус із зануренням світла, і ці птахи можна побачити за допомогою скла.

С ***

І є відкритий басейн, де ви можете сплетіти і насолоджуватися життям, при цьому радувати відвідувачів. Пінгвіни дуже цікаві істоти. Вони плавають ближче і поздовжньо, іноді роблять смішні обличчя.

Flamingo - це мрія фотографа. Чудово красиві птахи. Вони замерзають протягом декількох хвилин. Вони добре працюють навіть на милбоксі. помаранчевий колір відмінно контрастує з зеленою.

Але якщо ви слухали... Більше голосів Вони люблять курчат, як індички, які борються за весь час. Постійне віджимання, занурення для сидіння, одягання. Це дивно, як така природна краса поєднується з таким життєздатним крущом.

Я тільки прошу їх на один момент. На даний момент в цій картині:

Як я згадував, зоопарк добре продуманий. І тут можна приїхати не тільки з дітьми, для яких створюються окремі атракціони, але і з домашніми тваринами. По-перше, вони також цікаві, щоб подивитися на інші істоти природи.

Тут багато побачити. Як не захопити цей сміливий профіль?

Або з цією зіркою?

Один з вультів спробував залягати мене - разка пішов до мене, прокинувшись невидимо. І він був аргументом для цього.

Насправді аргументи:

р.

І це просто кулі. Але не було бажання вихованця.

З птахів можна ходити до котів - один з найбільш витончених істот на землі. А потім знову помітив, як все було зроблено в цьому зоопаркі. Ікра для котів складається з двох частин. Один - у відкритому повітрі можна ходити, стрибати, в цілому, розтягнути м'язи. Другий закритий корпус за склом, де можна сховатися від сонця і просто розслабитися. Для всіх котів, які вибирають, куди зручніше, і відвідувачів, які дивляться тварини з іншого боку.

Чи не вона мила?

р.

Головний кіт. Тигр не співає. Він вже знає, як він хороший.

Зооопарк ділиться на зони. Окрема зона в кітах, окрема зона в мавпах. Дуже легко орієнтуватися - є ознаки скрізь.

Мій hello до Дарвін. Я не знаю, скільки цього образу передає відчуття, але я запевняю вас, погляд на це горілу, здавалося мені більше, ніж значуще. Він був незадоволений, ворожий вигляд. Але головне, що дуже важливо.

Повільно кравці далі.

Запуск минулого полотнища...

І ми отримуємо в свою улюблену ікру. Кожна людина має свою залежність. Моя слабкість - риба та рептилії. До речі, для цікавого: змії на дотик не холодні.

Я не можу допомогти, але показати свою улюблену рибу.

Птахи моря, я не можу сказати інакше.

Щодня, я кажу себе, якийсь день. Я люблю тварин, я не збираюся отримати крокодил або змія. Вони милі, хоча. Але вони не вихованці. Але мені сниться серд.

674984

Частина зоопарку присвячена африканському континенту. Площа циркалів, для зручності, на рівні голови.

191058 р.

Хто не бачив Мерекету тварин?

Херсон

Вони дійсно дуже дрібні. На телебаченні дуже менше, ніж видається телевізор. Обов'язково впишуться в долоню.

591332

Я не знаю, що один вибрати, щоб зберегти обидва.

С ***

Гладке переміщення до завершення. У п'ять годин я не можу охопити зоопарк. Не дивлячись на те, що я не залишився в кафе, які тут, для зручності відвідувачів, знаходяться. Це просто неможливо. Зо Прага - це ціла парковка, місце розваг, місце ходьба, скажу гучні слова - місце гармонії. І ви не можете опинитися в цьому місці в день.

С ***

р.

С ***

, Україна

І нарешті, тварина, яка застряла мене самим. Це тільки коли ви є, що ви розумієте, як вони є. Тільки коли ви бачите їх з власними очима, ви усвідомите велику кількість цієї тварини. Ці величезні білі ведмеді були просто dabbling. Вони відштовхуються з іншої сторони корпусу і відступають до нас на спині. Плавання і поворот навколо. Через кілька сантиметрів. Відокремлено тонким шаром скла. Вони дійсно є дуже величними.

На вівтарі з полярними ведмедями ми стояв двадцять хвилин. До дощу. До тих пір, поки плівка в камері не виходила з акумулятора в камері.

Я думаю, що вони можуть бути безкінечно. Але це було шість годин ввечері. На динаміку повідомляється, що зоопарк закриває. Ми не бачили слонів і гахарій ще! Повернемося знову.

Я зробив, спасибі вам дуже багато.

Джерело: