174
Ліси, степи і поля. .
Моє хобі мотоцикли.
Мали У мене є літр японської класики в моєму гаражі, я не можу брати участь з мотоциклом, з яким я почав свою подорож - Уральне крісло звичайний, зелений)
На всіх транспортних засобах Уральної системи, які мої друзі і я з часу організувати заспокійливе місто в відкриті простори з метою пікніки і просто життєрадісних поїздок.
Я збираюся показати вам деякі "навігаційні" речі.
1. загальний ранковий заряд
...
3. У
р.
4. У
5. вже в лісах.
6. Жнівень
7. Про нас
8. У
9. Закуска і короткий відпочинок
р.
10.
11. класти на відпочинок )
12.
13.00 р.
14. до вершини гори, з якої можна побачити більше половини міста.
15.00 р. Ось ми йдемо.
16. вид з іншого кута)
17.00 р. вони пішли додому на інший шлях, через доріжки робітників нафти рясно посипалися останніми дощами. результат на колесах і на всю дно мотоциклів)
18. добре, в цілому, я не закриваю сезон в Уралчику взимку.
Я кладаю його в гараж на околиці, щоб не піти на заїзд по місту взимку в Уралі.
19. в фарах є ксенон для кращого освітлення і менше споживання електроенергії - рідний Урал генератор дуже мертвий ((((()))
Але я не входжу в місто на цей танк, особливо вночі, тому я не маю можливості сліпити всіх і все на моєму шляху.
Його елемент лісу і так далі.
Джерело:
Мали У мене є літр японської класики в моєму гаражі, я не можу брати участь з мотоциклом, з яким я почав свою подорож - Уральне крісло звичайний, зелений)
На всіх транспортних засобах Уральної системи, які мої друзі і я з часу організувати заспокійливе місто в відкриті простори з метою пікніки і просто життєрадісних поїздок.
Я збираюся показати вам деякі "навігаційні" речі.
1. загальний ранковий заряд
...
3. У
р.
4. У
5. вже в лісах.
6. Жнівень
7. Про нас
8. У
9. Закуска і короткий відпочинок
р.
10.
11. класти на відпочинок )
12.
13.00 р.
14. до вершини гори, з якої можна побачити більше половини міста.
15.00 р. Ось ми йдемо.
16. вид з іншого кута)
17.00 р. вони пішли додому на інший шлях, через доріжки робітників нафти рясно посипалися останніми дощами. результат на колесах і на всю дно мотоциклів)
18. добре, в цілому, я не закриваю сезон в Уралчику взимку.
Я кладаю його в гараж на околиці, щоб не піти на заїзд по місту взимку в Уралі.
19. в фарах є ксенон для кращого освітлення і менше споживання електроенергії - рідний Урал генератор дуже мертвий ((((()))
Але я не входжу в місто на цей танк, особливо вночі, тому я не маю можливості сліпити всіх і все на моєму шляху.
Його елемент лісу і так далі.
Джерело: