І продовжить довго.

Мій друг текст. Я не писав. Після чого було написано дуже короткий час. Ось 2 фото.

Авторські ноти:
Хронштейн КБР1100 Чорне дерево
Pilot - драйвер мотоцикла

1 липня о 19.30 Я збираюся на проспекті Слави (Петер). Присутній трафік. Паралельно з мене є чоловіком в синьому Дрозді. Я загубив світло трафіку і припинив на червоному поході вперед. Я приводжу до перехрестя з вулиці Бела Куна і дивитися картину-Дрозд на смугах між рядами, пілот тремтить двома героями.

З боків стоїть Nissan Приклад бежевого на лівій, зеленій п'яти праворуч. Між. Згорнути, потрапив у спину. Виявилося, що пілот поїхав до транспортного світла між автомобілями. Право перед нісом відкриваються пасажирські двері прикладів. Він, звичайно, вдарив її і засмагляво впав на п'ять. Приклади мають рвані краї дверей, п'ять хвилин дзеркала і обмочене крило. Це океї. Драйвер і пасажир бувають приклади ебать. Вони жують на дівчині, штовхаючи його. На моїх словах, які зараз ми будемо називати геї і видати страхові кришки, щоб вони не потребують страхування, щоб вони зараз водій-перебійник дасть гроші і вони залишать. Водій п'яти (також, до речі, коричневий дядько 50 років) стоїть біля. Коли ми починаємо говорити, я зателефоную Gaitsov, вони не забирають телефон, і в цей час один з чорних людей починає розірвати свій телефон. До речі, на прикладі були лише 4 люки. Я пішов, і є боротьба між пілотом і другим хачем. Пілот збиває гору в ударі, що робить його родзинками тріщину на дві рівні муфти. Ну, то найцікавіше: відхилений гоночний хлопець працює в машині (до речі, я підібрав себе, потім дуже важко, і, як виявилося, не в вагу) і витяжує нож трахнув! Ніж, пуке! Поведи мене, я не боїться травм (навіть, якщо не на обличчі), я не боїться куликів, але ніж розмір 20 сантиметрів шокував мене. Я спробував перехопити бійця (навіть, що там, або щось), але він побігає машину з іншої сторони і побігти після пілота. Відрізняється між автомобілями. Потім другий (здоровий, трохичий) побіг і почав відштовхувати мене. В результаті ножа занурить себе на щітці і зламала його вітророзрив і дзеркала ножа. Потім всі стрибають в приклад і отримали ебать звідти. У той же час на протилежній стороні були ППП і нульова увага... ми помітили їх пізніше. Підсумок: Droz got fucked-- обидва слайдери зламані, пластикові рельєфні з двох сторін, норусовий вітрильник, норус дзеркало. Хлопці приїхали, ми окреслилили все до них. Вони зробили схему і пішли на відділ. Це кінець дня.
І тепер слова: проходячи UEBANKI, я не маю іншого слова, нехай так, сеча цих фаготів, трахнув літати. АЛЕ, з іншого боку, пішоходів-один з дружиною і травматичним рандом, другий два фотографували відео втечу з ножем. Ми перекручуємо їх все, я переконався, що пілот був окай, і я пішов. На бро (до 4 більше людей прибули). Що це таке. Фреак числа на фото, короткі фото щітки. Я бачу, це не до фото.
І нарешті. Я жахливо сором'язлива, що я не можу зупинити реакс, але, розуміючи правильно, стрибаючи разом на чотири ках з ножем - я просто спробував. Ви можете судити... Відтепер я завжди буду нести травми з собою.

по Aliq мотобратан

Джерело: