Blogger Ternovskaya's автомобіль постріл мертвий

За словами Дмитра, на одному з перехрестей Волгограда Проспекта, водій чорної Mercedes з особливим сигналом вирішив приїхати на заборону світлофора. У блогері з'явилася картина автомобіля на телефоні. У відповідь водій автомобіля відкрив вікно, непристойно спрощений фотографом і списком на нього, Dima відповів.

Далі, як Терновський описує: «У вікон відкрився, а його комрад, висихаючи з вікна до талії, відкрив вогонь від пістолета на моєму автомобілі. Я вирішив їздити якомога швидше, тому що це було незрозуміло, що він був зйомки від і як він може закінчитися. Провулок Воронцовського: мій автомобіль дрочить передній, за ним знаходиться чорний Мерседес, з вікон яких люди злипають і знімають на моєму автомобілі.
2 фото через жовто-репортер

У середині вулиці я змогла занурити їх, вони летять далі, але припинили і продовжували зйомки.

Акумуляцією, я пішов на «здоблення» у зворотному напрямку – це все більше. Після того, як я пішов до відділу, щоб написати заяву, люди, які побачили інцидент, прийшли і запропонували їх Відгуки.

319184

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное