День солдатів в Самарі

3 липня в Самарі відбувся День пам'яті солдатів. Цей день не позначений в сучасному календарі, на мій погляд, в марно. Велика країна Македонії дав світову історію Олександра Великого. Весь світ знає Роман Julius Цезар. Однак небагато людей за межами Росії знають воїна, що порівняно з Олександром і Цезаром, і як лінійка і людина, можливо, перевершує їх - Великий князь Києва Святослав Ігоровичем, замовивши Бреве. Брав Святослав останню язичну лінійку Росії, яка знищила єврейську Хазар Хаганат. Він поширив землі російської держави від Хазара Білої Вежи на Волзі, на Балканські землі на Дунаю, з Карпат до фінських болот на верхній Волзі. Святослав, який володіє відомою фразою, яка в основному характеризує свою військову честь «Я приїжджає до тебе!»

3 дні місяця Ліпена 964 року на березі Волги, в безпосередній близькості від нового Самара, разом із загіном, вийшов Великий Дюк Києва Святослав Хоробрі. Понад 1000 років пізніше, 3 липня 2011 року в Самарі, Клуб історичної реконструкції «Радогост» отримав честь пам'яті Великого князя Святослава, а також всіх солдатів, які загинули на Велику Росію.

40 фото + короткі коментарі.

1,1 км Організатори розповідають про програму свята: турнір з арки з традиційного лука «Богатир реле», демонстраційні виступи Iron Clover club, ігри та розваги від Svetloyar club

2,2 км Гостям привітають письменник, історик Лев Прозоров (Озар Равен). Автор багатьох книг з історії давнього дохристиянської Русі. Він також написав чудову книгу «Святослав Хоробре». З повагою, І дуже дякую цій людині, в будь-якому випадку я відкрив Святослава в абсолютно різній потужності (хоча історик сам за спеціальністю)

3. У Також була чудова людина – вчитель зі столицею, Сергій Зімін. Він займався дітьми Славо - гірським реслінгом (мого сина і цього року почав йти до нього).

р.

4. У Архири готують на турнір

5. Умань ...

...

7. Про нас Головний суддя турніру арки

р.

8. У У той час як відбувся турнір, хлопці з Iron Clover club заснували демонстрації ... повага для них величезна ... в спеку в бронюванні ... реальні воїни!

9. Навігація

10. Для маленьких гостей влаштували багато цікавих речей.

Звичайні стилети ... не кожен може ходити

11. Майстер - клас від організаторів - клуб "Радогост"

12. Ті, хто бажає зробити традиційну слов'янську ляльку своїми руками

13.00 р. Моя дочка... і звичайно з лялькою.

14. Мій син... в характері)

р.

15.00 р. «Bogatyr relay» включав кілька етапів: біг, кидаючи шишку, кидаючи ніж, вантажопідйомні ваги.

Р

16.00 р.

17.00 р.

18. Богатири

19.00 р. Але цей юнак став переможцем у турнірі з арки

20. Ніна з присутніх залишилася байдужим до ігор, розташованих Svetloyar club ... Добре зроблено, хлопці, дуже добре зроблено.

21. Правила прості: стрибки на одній нозі, щоб штовхнути супротивника навколо кола ... це просто ... але насправді це не завжди працює.

22. Це велике, що діти завжди там... і вони пішли дорослим. Вони були дуже цікаві.

418261

23. Ще одна відома гра «коня» ... Я думаю, що правила не потрібно пояснювати.

24.

25. Діти тут знову.

179094

26.

27.

19

28. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!

Р

29. Як ви знаєте - "Росія є місцем народження слонів"... звідси ім'я гри "Слони").. завдання - стовбури (це один у верхній частині) для видалення ковпачок з членів іншої команди.

30.

31.

32. Скасбол гра

33.

р.

34. Ще одна тітка

р.

35. Важкий артилерій

Габаритний зображення

36.00 Р Яка російська подія без стіни!

37.

38.

39.00 р.

40. І нарешті фото мого чоловіка.

Додано до [mergetime]1310718904[/mergetime]
Не пропустіть мене занадто багато, якщо що-небудь...

Джерело: