На маленькой машине по маленькому острову

Моя сім'я росла на Канарські острови, вони розбризли на пляжі, з'явилися вихідні, вирішили орендувати автомобіль на пару днів, щоб піти на острів і побачити пам'ятки. Хочу сказати, що острів не проїхав в коло, ледачий, а дорога йде тільки на східну половину острова (на якому я поїхав), а далі по західній половині – гірських доріг. В якості засобу перевезення Фіат Панда (вартість автоприводу), він мав пробіг 20 000 км, рік не дивився, двигун також не знає, що дивитися лінь, але в протяжному підйомі в 5 передач три пішли погано, довелося піти в 4-й. Він може бути нормальним, але його дружини мали Peugeot 107, трициліндр, здається, що він був більш яскравим. Вартість 17 євро на добу, бензин, звичайно, власний (1 євро - 40 рублів на літр 95-го). І половина з них повернеться до нього. У слово, нехай.

Ми працюємо за півдня в суботу, тому ми залишили на двох. Курс від Las Palmas до Maspalomas, де є місця, які планується відвідати - Palmitos Park і Aquapark.

Це все шахта, буде 30 фото.

Назви сіл по дорозі

2,2 км

р.

Ми приїхали в Маспаломас, знайшли обидві парки на її околиці, а потім буммер – все закривається в годину до нашого прибуття – як і, так і з того, як вхід коштує багато грошей, ми вирішили перемістити все до завтрашнього дня, і зараз ми пішли до фактичного міста Мапалом в парку розваг.

Покажіть, що нам сподобалося. Для початку ми оцінюємо наші дані:

3. У

Потім сходження на колесо Феріс (маленькі, але можна побачити все добре, тому що на полоці)

4. У

Я особисто любила це - людина в бульбашки, ймовірно, тому що я не брав участі. Моя дочка ніколи не повернулася на ноги.

5. Умань

Я був вражений... Я не знаю, як це сказати. У короткі вони піднімаються на цьому брусі, а потім різко падає. І так багато разів і кожен раз несподівано.

6. Жнівень

р.

Також було цікаво: стільці обертаються на перехресті, а крім того, сам стілець також обертається навколо осі. Це досить гострий і швидкий. Сліппери всі тушковані подалі)

7. Про нас

Зовсім досить, найцікавішим був цей атракціон. Здавалося б, нічого важкого – просто тримати на бульбах. І він спиняє, як, маленькі спиць, але дочка, з її ритмічною гімнастикою весь час гасить від нього. Дуже весело, і музика Спанісарів ріже відповідне.

8. У

У висновку, мої дівчата пішли на коротке 4-D кіно, і я сміхався на них через екран телевізора (ви можете стріляти тільки через екран). Вони сказали, що вони дуже сподобалося.

9. Навігація

А наступний ранок, ранній (неділя) ми на воротах.

10.

Виявилося, що ви можете зберегти трохи. Якщо ви берете квитки в 2 парки одночасно, то збережете 26 євро на три. І так як ми збираємося до цих двох парків, ми платимо не 150, але 124 євро, близько 5000 рублів. Вартість відвідування ще досить дорого, і, ймовірно, саме тому ми відразу ж привітали заморожені в позу, як ми перед касою:

11.

р.

Я не кладаю їх, але дійсно – багато з них.

12.

Були орхідеї теплиці на шляху.

13.00 р.

37415634

Всього 4 шоу - екзотичні птахи, орли, папуги і дельфіни. Кожна продуктивність займає 2, 3, 4 рази на добу. Ми вдарили орли, папуги і дельфіни. Екзотичні птахи чекали лінь. Спочатку були папуги. Вони стержуть на машинці, велосипеди, літаки, згорнуті гірки, розмовляли, попередили бути туристами, підраховують, писали, писали, пофарбували, в цілому все було досить цікаво, сподобалося.

14.

Далі ми швидко піднялися гіркою, де було виконання орел. Там три люди намагалися отримати ці орелки, щоб літати кудись далеко, а потім зробити їх назад. Повернулися до одного, інші пішли кудись. Вони всі намагалися подивитися в небі, тренери з особливим і дуже красивим рухом намагалися похизувати луги, але нічого не відбулося. Рух, до речі, дуже цікавий, псує себе на лівій руці, в якій затискається мертва миша, а потім кидає цю руку вперед, і в той же час також кладе ліву ногу вперед. В короткий час слухачі не так багато шукали орел у небі, оскільки вони насолоджувалися спробами вичерпних Спанісарів до сумомних орел. Ми не чекали орел, і всі почали розігнатися, щоб зловити найважливіше шоу - дельфіни.

15.00 р.

На шляху ми зустрілися невеликий парк з багатьма какті.

16.00 р.

Вони мали свої промені хлопчики, і вони бояться прогулятися, вони випадково крокують на будь-який з них.

17.00 р.

Далі ми зустрілися з ікрою.

18 років

990 Р

Незліченні папуги знову

19.00 р.

Під час ходьба будинок з акваріумами зустрінеться, морейні підбори люблять - вони сидять як пара в одному отворі і стріляти по боках.

20.

Але все це був для фортеце Парку Palmitos найбільшого шоу ще: виступи з дельфінами. І не лякало нас. Я ніколи не був океанаріумом, навіть у Мурманську. Ніщо порівнювати, але це було щось! У мене було goosebumps працює через мій тіло !!! Люба музика, зі смаком підібрана абсолютно до місця, стрибаючи дельфіни, багато бризок, сон зробив свою роботу - дружину і я зараз, а потім прокинувся один одному фото, так як не було бажання фотографувати - тоді як ви фотографуєте, ви не бачите себе шоу, і це було дуже цікаво!

21.

22.

7178868

23.

24.

25.

26.

Але всі хороші речі приходять до кінця. А ми пішли на Аквапарк. На шляху я бачив цей напис. Тільки один, до речі.

27.

Не існує зображень з аквапарку, так як всі речі були передані в камеру зберігання, щоб було зручніше працювати на численних слайдах. У мене є багато води, мені сподобалося. Ми нарешті пішли додому в Пальмас, до готелю. Вже перед готелем ми зустрілися з такою улюбленою мультфільмісткою дочкою. Як не взяти картину з ним?

28.

Здається втомлений, але потім помітив спеціальний туристичний двоповерховий автобус без даху. Подивитися на графіку і він не буде сьогодні. Занадто погано. Ще один раз...

29.

Джерело: