Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

На маленькой машине по маленькому острову

Моя сім'я росла на Канарські острови, вони розбризли на пляжі, з'явилися вихідні, вирішили орендувати автомобіль на пару днів, щоб піти на острів і побачити пам'ятки. Хочу сказати, що острів не проїхав в коло, ледачий, а дорога йде тільки на східну половину острова (на якому я поїхав), а далі по західній половині – гірських доріг. В якості засобу перевезення Фіат Панда (вартість автоприводу), він мав пробіг 20 000 км, рік не дивився, двигун також не знає, що дивитися лінь, але в протяжному підйомі в 5 передач три пішли погано, довелося піти в 4-й. Він може бути нормальним, але його дружини мали Peugeot 107, трициліндр, здається, що він був більш яскравим. Вартість 17 євро на добу, бензин, звичайно, власний (1 євро - 40 рублів на літр 95-го). І половина з них повернеться до нього. У слово, нехай.

Ми працюємо за півдня в суботу, тому ми залишили на двох. Курс від Las Palmas до Maspalomas, де є місця, які планується відвідати - Palmitos Park і Aquapark.

Це все шахта, буде 30 фото.

Назви сіл по дорозі

2,2 км

р.

Ми приїхали в Маспаломас, знайшли обидві парки на її околиці, а потім буммер – все закривається в годину до нашого прибуття – як і, так і з того, як вхід коштує багато грошей, ми вирішили перемістити все до завтрашнього дня, і зараз ми пішли до фактичного міста Мапалом в парку розваг.

Покажіть, що нам сподобалося. Для початку ми оцінюємо наші дані:

3. У

Потім сходження на колесо Феріс (маленькі, але можна побачити все добре, тому що на полоці)

4. У

Я особисто любила це - людина в бульбашки, ймовірно, тому що я не брав участі. Моя дочка ніколи не повернулася на ноги.

5. Умань

Я був вражений... Я не знаю, як це сказати. У короткі вони піднімаються на цьому брусі, а потім різко падає. І так багато разів і кожен раз несподівано.

6. Жнівень

р.

Також було цікаво: стільці обертаються на перехресті, а крім того, сам стілець також обертається навколо осі. Це досить гострий і швидкий. Сліппери всі тушковані подалі)

7. Про нас

Зовсім досить, найцікавішим був цей атракціон. Здавалося б, нічого важкого – просто тримати на бульбах. І він спиняє, як, маленькі спиць, але дочка, з її ритмічною гімнастикою весь час гасить від нього. Дуже весело, і музика Спанісарів ріже відповідне.

8. У

У висновку, мої дівчата пішли на коротке 4-D кіно, і я сміхався на них через екран телевізора (ви можете стріляти тільки через екран). Вони сказали, що вони дуже сподобалося.

9. Навігація

А наступний ранок, ранній (неділя) ми на воротах.

10.

Виявилося, що ви можете зберегти трохи. Якщо ви берете квитки в 2 парки одночасно, то збережете 26 євро на три. І так як ми збираємося до цих двох парків, ми платимо не 150, але 124 євро, близько 5000 рублів. Вартість відвідування ще досить дорого, і, ймовірно, саме тому ми відразу ж привітали заморожені в позу, як ми перед касою:

11.

р.

Я не кладаю їх, але дійсно – багато з них.

12.

Були орхідеї теплиці на шляху.

13.00 р.

37415634

Всього 4 шоу - екзотичні птахи, орли, папуги і дельфіни. Кожна продуктивність займає 2, 3, 4 рази на добу. Ми вдарили орли, папуги і дельфіни. Екзотичні птахи чекали лінь. Спочатку були папуги. Вони стержуть на машинці, велосипеди, літаки, згорнуті гірки, розмовляли, попередили бути туристами, підраховують, писали, писали, пофарбували, в цілому все було досить цікаво, сподобалося.

14.

Далі ми швидко піднялися гіркою, де було виконання орел. Там три люди намагалися отримати ці орелки, щоб літати кудись далеко, а потім зробити їх назад. Повернулися до одного, інші пішли кудись. Вони всі намагалися подивитися в небі, тренери з особливим і дуже красивим рухом намагалися похизувати луги, але нічого не відбулося. Рух, до речі, дуже цікавий, псує себе на лівій руці, в якій затискається мертва миша, а потім кидає цю руку вперед, і в той же час також кладе ліву ногу вперед. В короткий час слухачі не так багато шукали орел у небі, оскільки вони насолоджувалися спробами вичерпних Спанісарів до сумомних орел. Ми не чекали орел, і всі почали розігнатися, щоб зловити найважливіше шоу - дельфіни.

15.00 р.

На шляху ми зустрілися невеликий парк з багатьма какті.

16.00 р.

Вони мали свої промені хлопчики, і вони бояться прогулятися, вони випадково крокують на будь-який з них.

17.00 р.

Далі ми зустрілися з ікрою.

18 років

990 Р

Незліченні папуги знову

19.00 р.

Під час ходьба будинок з акваріумами зустрінеться, морейні підбори люблять - вони сидять як пара в одному отворі і стріляти по боках.

20.

Але все це був для фортеце Парку Palmitos найбільшого шоу ще: виступи з дельфінами. І не лякало нас. Я ніколи не був океанаріумом, навіть у Мурманську. Ніщо порівнювати, але це було щось! У мене було goosebumps працює через мій тіло !!! Люба музика, зі смаком підібрана абсолютно до місця, стрибаючи дельфіни, багато бризок, сон зробив свою роботу - дружину і я зараз, а потім прокинувся один одному фото, так як не було бажання фотографувати - тоді як ви фотографуєте, ви не бачите себе шоу, і це було дуже цікаво!

21.

22.

7178868

23.

24.

25.

26.

Але всі хороші речі приходять до кінця. А ми пішли на Аквапарк. На шляху я бачив цей напис. Тільки один, до речі.

27.

Не існує зображень з аквапарку, так як всі речі були передані в камеру зберігання, щоб було зручніше працювати на численних слайдах. У мене є багато води, мені сподобалося. Ми нарешті пішли додому в Пальмас, до готелю. Вже перед готелем ми зустрілися з такою улюбленою мультфільмісткою дочкою. Як не взяти картину з ним?

28.

Здається втомлений, але потім помітив спеціальний туристичний двоповерховий автобус без даху. Подивитися на графіку і він не буде сьогодні. Занадто погано. Ще один раз...

29.

Джерело: