Ранній гість, який відвідує вранці

У вихідні мій чоловік і я отримав рано, пишу каву на ганку, а потім чоловік починає показувати мене щось. На кінчиках, намагаючись не зробити ніяких звуків, поїхали в будинок, подивилися на ранній гість з вікна, приховавши за шторами і квітами. 15 фото наших ранкових відвідувачів.
Підігніть через вікно, щоб всі сорти квітів з боків.

Я думав, що він був оленим, але мій чоловік сказав, що це був найменший вид оленя на планеті.

Так милий, він реагує на будь-яке звучання, вуха довгий.

р.

Я спробував не відлякутися з моїми радісними криштами: подивіться, він ходив на нашому газоні, кущі роси)

І є щось подряпинне.
Це одне, що дивитися в зоопарку, і коли дер і мозаїка прогулянка під будинком - це ще одна емоція ... тварини незалежні, сором'язливі, реагують на всі підозрілі. . й

Щоб бути чесним, я бачив більше мозаїки, але вони були далеко і в фотографіях вони виявилися коричневим плямою проти трави, і тут - поруч ... шкода, ви не будете харчуватися хлібом.) Яка жатка для годування трави хліба, і ?

Вечеря тут не стріляти, але навпаки, допомогти в кожному можливим способом..) взимку з травою, точніше, вони годують сіною, добре, влітку вони самі загнічують кущі, або ж роса пшениця з аграріїв )

р.

Чому ви хочете вбити всіх тварин?

Дейр зацікавився тим, що за кущами ... і там як невелика клітка, але як всім, хочу перевірити. . й

16

й

Так само стоячи в цьому місці, здавалося б, що щось кинулося в його напрямку ... і це був мотоцикл, трохи починався з кущів і вибігли зліва.

Якщо ви подивитеся уважно, його хвіст можна побачити в середині фото...

Ми також відвідали лісові голуби. Я не можу сказати вам. вони лякаються, або ... принаймні, наша кішка притискається до трави, коли він чує їх "твербіж".

Вони так важливі, але цікаві. ходьба з кішки на газоні перед будиночком, одна з них туманна, буквально, три метри ... rattle, можливо, злий нас з нашого газону. . . . )

і, останнє ) звернулися до цього голуба, знову, з фотографіями через штор і квітів, щоб не відлякати ...

І все ж, brood of forty годин від 4 починає вести переговори на нашому балконі, просто поруч з спальнею... так рано я не займав фото в руках, але мені доведеться.

р.

Джерело: