Особливості японського пляжного відпочинку

Blogger ralphmirebs писав:

Я нещодавно побував на одному з пляжів японського Тихоокеанського узбережжя на купання та фотомісії. Я не знаю, як туристи відпочивати на Чорному морі або на пляжах Середземномор'я, але при розмові про японські пляжі, кілька речей відразу зловити очей.

По-перше, чоловічі купальники тут практично всі виглядають як шорти. Нормальні російські "спорти" тут не носять. Я бачу принаймні дві причини цього: запор анатомічних деталей та додаткового захисту сонця. Плавання такого типу зношених як дітьми, так і дорослими.

По-друге, частка лева плавців має деякий вид надувного інструменту, починаючи від кола до серфінгу. Але це не тому, що місцеві жителі не знають, як плавати, той факт, що найцікавіші розваги – зловити хвилі. Так люди просто плавають на поверхні, чекаючи хвиль, і якщо вони плавають берег, просто знайти інше місце, щоб чекати.

22 зображень

р.

Перший пляж – парасольки і намети. На в'їзді відразу ж пропонують орендувати різні техніки. Велика парасолька 1000 л в день (до 16-00), велика ПАР (без вітрила) 3000 л, невелика дошка 1500 л.

до 1 2 3 4 5+

3. У Окремо варто говорити про татуювання. Є багато татуованих людей, і це не просто невелика татуювання у вигляді серця, але цілі картини. Всі ці якутські народи?

р.

Неймовірні відпустки і їх різні санвузли.

05 мар

06 мар

07 мар

08 мар

09 мар

км

10.

11.

12.

13 хв

14.

15.00 р.