Історія Honda

Про те, як хтось безтурботно ліпить дешеві вуглецеві обмотки на своєму автомобілі та інші «корекційні уклади» надихнула писати історію про свій перший проект Honda Civic.

Початковий вигляд:

У 2007 році він придбав нове покоління Honda Civil 4D. Автомобіль чудовий, я не буду входити в деталі операції, оскільки є багато з них. У нашому чудовому місті Одеса стартувала перша матова машина. У 2009 році, коли матовий колір був скрипкою моди. Я навіть не зупинився на машині з синього кольору. І пішов все.

Вони почали тягнути і втягнути в чорний мат:

81

3 хв
Паралельно з цим я замовив набір колодок з Мугена (важко назвати його комплектом тіла).

4. У
Тоді я грав з оптики (Я ніколи не зроблю це знову)

5 хв
В кінці, що це сталося:

6 хв
Переглянути ззаду

7 хв
Після катання на півріччі не було достатньо (який знає, хто зрозуміє), і я вирішив піти далі.

Зробіть свій набір тіла. Де ми починаємо? Звісно, з ескізу (не сколь, я не можу малювати):

Р

7 хв
Тоді я шукав диски. Шукаємо чорний, але приймав дуже красивий білий і вирішив перефарбувати.

8. У
Губка

9. Навігація
Потім розібрався автомобіль і повністю відмовлявся (фото низькоінформативний – немає часу)

10.
У той час, коли фарбувальні диски просто прибули, і я відразу ж поклав їх:

11.
І нарешті я почав працювати на комплекті тіла. (Весь процес не завантажить, щоб не втомити вас)
Передній бампера:

12.
Задня бампера + псатор також пофарбувала резервну копію повністю червоною і покритою матом:

р.

13 хв
Поки кошеня була на живописі, займаючись бугом-воєнним салоном (не особисто, звичайно, справа).

відповідальний) і ось що сталося:

14.
Перший раз з гаража:

15.00 р.
За

р.

16 мар
Я отримав виснаження (ручна робота)

р.

15.00 р.
І ось кінець:

16 мар

17.00 р.

18 років Спасибі всім за вашу увагу, у мене є все!

Джерело: