Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Історія Honda

Про те, як хтось безтурботно ліпить дешеві вуглецеві обмотки на своєму автомобілі та інші «корекційні уклади» надихнула писати історію про свій перший проект Honda Civic.

Початковий вигляд:

У 2007 році він придбав нове покоління Honda Civil 4D. Автомобіль чудовий, я не буду входити в деталі операції, оскільки є багато з них. У нашому чудовому місті Одеса стартувала перша матова машина. У 2009 році, коли матовий колір був скрипкою моди. Я навіть не зупинився на машині з синього кольору. І пішов все.

Вони почали тягнути і втягнути в чорний мат:

81

3 хв
Паралельно з цим я замовив набір колодок з Мугена (важко назвати його комплектом тіла).

4. У
Тоді я грав з оптики (Я ніколи не зроблю це знову)

5 хв
В кінці, що це сталося:

6 хв
Переглянути ззаду

7 хв
Після катання на півріччі не було достатньо (який знає, хто зрозуміє), і я вирішив піти далі.

Зробіть свій набір тіла. Де ми починаємо? Звісно, з ескізу (не сколь, я не можу малювати):

Р

7 хв
Тоді я шукав диски. Шукаємо чорний, але приймав дуже красивий білий і вирішив перефарбувати.

8. У
Губка

9. Навігація
Потім розібрався автомобіль і повністю відмовлявся (фото низькоінформативний – немає часу)

10.
У той час, коли фарбувальні диски просто прибули, і я відразу ж поклав їх:

11.
І нарешті я почав працювати на комплекті тіла. (Весь процес не завантажить, щоб не втомити вас)
Передній бампера:

12.
Задня бампера + псатор також пофарбувала резервну копію повністю червоною і покритою матом:

р.

13 хв
Поки кошеня була на живописі, займаючись бугом-воєнним салоном (не особисто, звичайно, справа).

відповідальний) і ось що сталося:

14.
Перший раз з гаража:

15.00 р.
За

р.

16 мар
Я отримав виснаження (ручна робота)

р.

15.00 р.
І ось кінець:

16 мар

17.00 р.

18 років Спасибі всім за вашу увагу, у мене є все!

Джерело: