519
Кухня та ванна кімната на другому поверсі
Так, необхідно зробити кухню на другому поверсі. У номерах з'явилися багато часу. Я зробив його разом з батьком, бо він коштує дорожче, щоб наймати кого-небудь за конкретну роботу.
Я вирішив фотографувати пізніше, тому це оригінальний вигляд. Одягнена Жінка Голий чоловік Між балками розміщені металевий канал для армування. Рівень був видалений за допомогою брусків для укладання стяжки ванної кімнати. Всі бруси обробляли антисептичними проти комах і гнилі. Стіна в середині фото навантажується, вона стане шафами, а газова плита.
Стіни ізольовані шахтними стінами.
32 зображень
На брусах кладемо лист сталі товщиною 2,5 мм, щоб стяжки не грали пізніше.
02 мар
Це вид на в'їзд до майбутньої кухні з ванною кімнатою. Всі яруси потрібно.
03 мар
Поставте металеву сітку.
04 мар
р.
Заливаємо стяжки, цемент M500 1:3
Ось шийний отвір.
05 мар
556683
Стяжка, трохи натягнувши на підлозі, поголені сосни.
06 мар
Затягніть підлогу, сцену. У місяці знову розтягувати зазори.
07 мар
Стяжка, підлога витягується. Покладаємо перегородку між ванною кімнатою і кухнею.
І закріплюємо не до стелі, тому що він ненадійний і доставляємо до горища, там натяжні бруски, прибиваючи стійки і бруски до балок. Всі стійки навіть сухі, схильні до рівня.
08 мар
До тих пір, як я працюю, я тягаю електрику. Просто два вводи в цей номер, одна потужність 25A - водонагрівач, чайники, пральні машини. Друга 16А – відпочинок. Всього семи подвійних гнізд з заземленням.
09 мар
Ми утеплюємо перегородку піною і норвою, швидше за все, для звукоізоляції. І ми обслуговуємо гіпсокартону шматочок. Зелений до ванної, білий до кухні.
10 хв
Почати шурупування картону. Що було придбано викрутку.
11.
12.
13 хв
14.
Труби витяжки пришивають, і перетворилися в буру. У вас буде фіксатор і полку.
Добре, вони зробили отвір в вентиляції. Для плити буде окрема вентиляція.
15.00 р.
Поставте вікно і двері у ванній. Вікно, щоб побачити білий друг, коли вогні вимкнені. До речі, перевірте, світло дає достатньо
16 мар
Покладаємо плитку, починаючи з ванної кімнати. Тиль - Березовський кахельний завод. Lux Plus клей для зовнішньої роботи це те, що !!!
17.00 р.
777
Підлога витягується другий раз. А шпаклівка починається з штукатурки, звичайного білого Acryl Putz.
18 років
19.00 р.
20.
Я купив МДФ пластику на стелі, моя дружина затвердила.
Він почав закріпити його, не спалюючи брекети.
У зв'язку, я поставив 30мА на 25А.
21.
, Україна
Стеля, добре, гвинтові розетки. І закріпив все 7 тепер, перед тим, як працювали 2 дроти, що приклеюють з стіни.
22.
Підлога полірована і покрита глянцевим лаком
Ми не подрібнили.
Стартова водна вода, металеві труби.
р.
Ось металевий і холодний настій води.
24.
664399
Я кладаю мийку зверху попередньо планованими брусками в розділі.
У льонной оболонці для ущільнення різьбових труб швів.
І малюнок, до речі, виконаний у вигляді фото, з розмірами, надрукованими на принтері. дуже зручно!
25.
Габаритний зображення
Труби монтуються, водяний нагрівач висить, але ще не нагріває.
У куті 2-метр 50 мм каналізаційної труби
26.
р.
Тестування води в відрі і перевірки витоків. Тільки грязьовий фільтр витікається, який не натискав, але притискається і все ОК.
27.
Вмонтований туалет, ванна, каналізація. І прогрівається нагрівач.
Якщо я купив пральну машину і вирішив відразу перетягнути на другий поверх. Миття.
28.
8898018р.
шемале
29 кв.м.
Вентиляція ванної кімнати. Було прийнято рішення зробити коліно, в одному - вентилятор з шторами, перетворений - відкрився.
Другий - дифузор, з обгорткою кришкою. Влітку оживляє і природним чином повітря виходить. Взимку він викручений, і тільки вентилятор використовується в міру необхідності, щоб вогонь не відійшов у відварі.
30.
Пристосування. Ви теж повинні. Але газ на кухні тільки в місяць, ви знаєте, сезон.
31.
Під час очікування газу я вирішив трохи поселитися.
Електроенергія є нормальною.
Все, що ліворуч шпалери клеїти, плінтус, меблі.
Що це?
32.
Джерело:
Я вирішив фотографувати пізніше, тому це оригінальний вигляд. Одягнена Жінка Голий чоловік Між балками розміщені металевий канал для армування. Рівень був видалений за допомогою брусків для укладання стяжки ванної кімнати. Всі бруси обробляли антисептичними проти комах і гнилі. Стіна в середині фото навантажується, вона стане шафами, а газова плита.
Стіни ізольовані шахтними стінами.
32 зображень
На брусах кладемо лист сталі товщиною 2,5 мм, щоб стяжки не грали пізніше.
02 мар
Це вид на в'їзд до майбутньої кухні з ванною кімнатою. Всі яруси потрібно.
03 мар
Поставте металеву сітку.
04 мар
р.
Заливаємо стяжки, цемент M500 1:3
Ось шийний отвір.
05 мар
556683
Стяжка, трохи натягнувши на підлозі, поголені сосни.
06 мар
Затягніть підлогу, сцену. У місяці знову розтягувати зазори.
07 мар
Стяжка, підлога витягується. Покладаємо перегородку між ванною кімнатою і кухнею.
І закріплюємо не до стелі, тому що він ненадійний і доставляємо до горища, там натяжні бруски, прибиваючи стійки і бруски до балок. Всі стійки навіть сухі, схильні до рівня.
08 мар
До тих пір, як я працюю, я тягаю електрику. Просто два вводи в цей номер, одна потужність 25A - водонагрівач, чайники, пральні машини. Друга 16А – відпочинок. Всього семи подвійних гнізд з заземленням.
09 мар
Ми утеплюємо перегородку піною і норвою, швидше за все, для звукоізоляції. І ми обслуговуємо гіпсокартону шматочок. Зелений до ванної, білий до кухні.
10 хв
Почати шурупування картону. Що було придбано викрутку.
11.
12.
13 хв
14.
Труби витяжки пришивають, і перетворилися в буру. У вас буде фіксатор і полку.
Добре, вони зробили отвір в вентиляції. Для плити буде окрема вентиляція.
15.00 р.
Поставте вікно і двері у ванній. Вікно, щоб побачити білий друг, коли вогні вимкнені. До речі, перевірте, світло дає достатньо
16 мар
Покладаємо плитку, починаючи з ванної кімнати. Тиль - Березовський кахельний завод. Lux Plus клей для зовнішньої роботи це те, що !!!
17.00 р.
777
Підлога витягується другий раз. А шпаклівка починається з штукатурки, звичайного білого Acryl Putz.
18 років
19.00 р.
20.
Я купив МДФ пластику на стелі, моя дружина затвердила.
Він почав закріпити його, не спалюючи брекети.
У зв'язку, я поставив 30мА на 25А.
21.
, Україна
Стеля, добре, гвинтові розетки. І закріпив все 7 тепер, перед тим, як працювали 2 дроти, що приклеюють з стіни.
22.
Підлога полірована і покрита глянцевим лаком
Ми не подрібнили.
Стартова водна вода, металеві труби.
р.
Ось металевий і холодний настій води.
24.
664399
Я кладаю мийку зверху попередньо планованими брусками в розділі.
У льонной оболонці для ущільнення різьбових труб швів.
І малюнок, до речі, виконаний у вигляді фото, з розмірами, надрукованими на принтері. дуже зручно!
25.
Габаритний зображення
Труби монтуються, водяний нагрівач висить, але ще не нагріває.
У куті 2-метр 50 мм каналізаційної труби
26.
р.
Тестування води в відрі і перевірки витоків. Тільки грязьовий фільтр витікається, який не натискав, але притискається і все ОК.
27.
Вмонтований туалет, ванна, каналізація. І прогрівається нагрівач.
Якщо я купив пральну машину і вирішив відразу перетягнути на другий поверх. Миття.
28.
8898018р.
шемале
29 кв.м.
Вентиляція ванної кімнати. Було прийнято рішення зробити коліно, в одному - вентилятор з шторами, перетворений - відкрився.
Другий - дифузор, з обгорткою кришкою. Влітку оживляє і природним чином повітря виходить. Взимку він викручений, і тільки вентилятор використовується в міру необхідності, щоб вогонь не відійшов у відварі.
30.
Пристосування. Ви теж повинні. Але газ на кухні тільки в місяць, ви знаєте, сезон.
31.
Під час очікування газу я вирішив трохи поселитися.
Електроенергія є нормальною.
Все, що ліворуч шпалери клеїти, плінтус, меблі.
Що це?
32.
Джерело: