Про «дифузійні підлітки» та освітні колонії

Blogger voxpop-66 пише в своєму блозі: Echo of Moscow Yekb опублікував твіт про візит важких підлітків до навчальної колонії. Враховуючи те, що одна з двох колоній в області залишалася Кіровоградська (в якій в 2007 році була страшна бунт, яка заявила про життя як співробітників, так і хлопчиків), зрозуміло, що відправлення там. Я не можу залишити свої коментарі з цього питання, оскільки це було Кіровоградською освітньою колонією, яка залишила 8 років свого життя.

12 зображень

1,1 км Природно, для профілактичних цілей, такі поїздки практикувалися до того, що раніше вони зламали, на мій погляд, профілактичний ефект на хлопчиків. Речі зараз різні. Прибуваючи в зоні ці «діффікулти», для яких часто в пачці Досгірака день є великим ласощом, враховуючи приклад матері, який п'є безкінечно і батько, який сидить на прикладі, і частіше батько і мати насправді не існує, вони впадуть в пастор від того, що вони побачили.

2,2 км Ні, не з периметра з чорнилом, хоча це, безсумнівно, має деякий психологічний ефект на незрілі психіки, не на «машинних машинах», які в принципі не особливо помітні. Від того, що вони дивляться в те, які умови, що ви можете жити! Двоярусні ліжка були скасовані довго, і в чистому загіні є в'язані одноярусні ліжка з чистими аркушами з особистим тумбою. тренажерний зал, спортивні тренажери, номери відпочинку з плазмовими або LCD панелями, хорошими музичними комплексами.

3. У Нова, поточна головка GUFSIN, яка відвідала одну з європейських країн, вирішила піти далі і зараз реконструкція одного з відкладень, яка буде розділена на невеликі відсіки з двома або трьома ліжками, буде під європейським ремонтом і пластиковими напівпрозорими перегородками, завершено. Гарний ванний комплекс з обладнанням для прання. Баскетбол, футбол, хокею з уніформою для любителів зимових видів спорту, тенісних столи, свіжо відремонтований клуб з плівковою інсталяцією. Я навчав їх в Кунг Фу.

р.

4. У Окремий номер їдальні. Власна пекарня, фрукти і соки в обов'язковому щоденному раціоні. М'ясо, яйце, риба, вершкове масло - за хорошими стандартами.

, м. Київ

5. Умань Гості можуть скористатися окремою темою. І приніс А.В. Новиков до колонії, де він навіть sang в осаді і давав хлопці гітари, Я приніс Ніколаї Коляди там з його театром, який був шоком в Кіровограді (Коляда в ЗОН кладе гра і не в міському театрі), артисти і аматорські групи з регіону, завдяки роботі регіональної КДНІЗП. Школа з шикарним комп'ютерним класом та Інтернет-доступом, професійне навчання з навчанням в декількох спеціальностях, в майбутньому, відкриття схеми для навчання навичок водіння.

р.

6. Жнівень І знову паркан і ріг – тільки ці «погані» дещо поєднуються. Я вживав, щоб принести хлопці з Центру реабілітації дітей Roizman.

7. Про нас Він просить їх писати есе на що вони побачили. «Я хочу піти в колонію!» Тепер краще сказати, що є свого роду закритого піонерського табору, або що, і «диффікулт» дітей з наприклад Кушва, Дегтярськ, Сагра, Тагоров, Гарей і в цілому більшість сільських населених пунктів, дивлячись, як їхні однолітки «живі» йдуть додому, де листи не змінюють іноді протягом тижнів (якщо вони знаходяться на всіх), і обід має «сек», а «го» потім немає ніде, я боїться, вони також можуть бути «де добре», але тільки підшлункової огорожі ... Чоловік шукає краще місце.

8. У Звісно, це не означає, що неповнолітні малини повинні служити заслуговуванню (в основному) умов нелюдських. Я пам'ятаю, коли я почав працювати і допомагаючи колонії в 2001 році. Звичайно, необхідно, щоб пасмовані хлопчики не втратили віру в ідентичність, і повертаються від них людей і не мисливців – це те, що весь спектр цих грандіозних заходів спрямовано на те, що ще більші зусилля необхідні для повернення цієї дитини не до клоака, де він пішов з, але принаймні щось ближче до того, що він бачив в таборі. І, ймовірно, це одна з завдань комісій з питань судової справи, для того, щоб підготувати більш-менш прийнятні умови для його повернення протягом свого часу в тюрмі. Враховуючи те, що він бачив природним чином.

9. Навігація Але зараз, я чесно б не був. Або я повністю змінив формат таких відвідувань, але це окрема і велика тема.

р.

10. В цілому тема неповнолітніх протягом восьми років стала настільки близькою до мене, що я можу розвивати це невизначено, я дав частину мого життя до них – хлопці. І, можливо, саме тому під час проведення трагічних заходів бульйону у жовтні 2007 року, це просто я, що хлопці запустили в зону переговорів, і це було «виготовленим» заручниками.

11. На жаль, ювенільний злочин продовжує «порушувати місце» як в регіоні, так і в Росії. Ось що робити з ним, я не знаю напевно, але. І після всього, в повному зрості є схильність до пом'якшення покарання для неповнолітніх, деякі альтернативні форми покарання винайдені - все на барабані ... «поганий» стає міцним і жорстким.

12.

Джерело: