Про «Хевенлі кавалерії»

Написання блогера

На вертольотах часто називають «роторкрафт» і це, звичайно, з причини. По суті, вертолітно-пропелерне крило з дуже складною аеродинамікою. На мій погляд, набагато складніше керувати вертольотом, ніж літаком, і провести повітряну битву або знищити ворожі танки на такому верстаті фантастичне завдання. Якщо це правда або ні, ми змогли дізнатися в Торжці, в Центрі бойової підготовки та перепідготовки армії авіаційного польоту Crew. Напередодні новин: пілоти вертольотів Torzhok віддали враження від розумних, вмілих і сміливих людей, які дозволили оцінити рівень своєї майстерності, як «мазування» і продемонстрували все, що можна побачити протягом декількох днів перебування в Центрі.

Слід уточнити, що Центр бойових програм є чимось схожим на «кнолинову вежу» для військових вертольотів, це не просто навчально-тренувальний комплекс, але реальні дослідження польоту, що сповільнюються з величезним накопиченим досвідом роботи в різних умовах на всіх типах бойових транспортних засобів і власних аеробних школах. Унікальне місце. Кілька днів, проведених там були заповнені відкриттями. Я зняв все безглузно.

40 зображень

02 мар

03 мар

Р

344 центр бойового використання і перепідготовки армійської авіації знаходиться в Торжці. На території якого є навіть музей. Музей вертольота на території Центру є загородженою зоною, де зібрані зразки бойових вертольотів. Ось 14 бабуся. Я поговорю про них окремо і пізніше. А тепер - про сам Центр, військове обладнання, діапазон, пілоти, тренажери та служби підтримки.

р.

05 мар

06 мар

07 мар

08 мар

09 мар

990 Р

10 хв

, Україна

11.

12.

13 хв