Бобропітомнік біля Воронеж

Blogger східно-дорожні записи:

Цього літа я багато подорожую в Росії. А в середині червня на чудовому М-4 в 5 годин поїхав з Москви в Воронеж. У цьому місті колись народжувалися ВПС Росії і ВПС. Але універсальний полум'я приніс йому карикатурну кошеню з вулиці Лізюкова. Ми побували цю вулицю, прогулявшись по Воронеж, відправилися в Діногорье - дивовижний природний заповідник з крейдою стовпів-дівас. І ми змогли доїхати до дуже цікавого місця - бобер. Тут відвідувачі можуть навіть витягнути хвіст російського боберу і бути захоплені інцидентами, які створює його канадський аналог.

Ласкаво просимо до лабораторії Beaver!

18 зображень

1,1 км Хочу відвідати місця, де можна знайти незвичайні тварини. Наприклад, останню зиму ми пішли на мозаїку біля Костянтина. Я ніколи не думав перед тим, що я б стикався з дорослим мозаєм і годувати мозаїку. Екзотика дала, що змочити там молоко і пити їх надзвичайно здоровим молоком. Але це ще одна історія.

2,2 км У той же час ми залишили Воронезький рано вранці до бобрів. Знайти його досить простий:

З Воронеж, потрібно залишити в напрямку Тамбов і перемістити наступний маршрут: Репное - Бобяково - перевернутися до Орлово - с. Орлово - Париж Комун - С. Мала Привалівка - переверніть до Червоного лісу - після мосту над річкою поверніть вправо. Від міста до розсади близько 50 км. Природа красива, дорога хороша якість. Так подорож пройде безсоння.

Ми прибули близько 10 ранку і були першими відвідувачами. Територія, яка починається з Краснолесного, належить до Воронезького державного заповідника - один з найстаріших в Росії. Музей природи і боберська дитяча садиба. І цей запас славиться перш за все, тому що його працівники, ми можемо сказати, збережені боберської популяції в нашій країні від повного вимирання.
Сам запас був заснований в 1927 році. І в 32-му вже створеному боберському дитячому садибі, основною метою якого було відновлення стрімкого розщеплення населення боберів. У Росії спочатку були цінні папки. Не тільки це. Тому зйомки тварини було масивним. З цим бізнесом, що майже загинув їх. Дякую, що вони розуміли це і почали активно відроджувати боберське племена.
У 1950-ті роки бобери були запліднені, щоб розпочати скидання їх в інших областях і країнах. У той час як працівник резерву сказав нам, бобери в той час були відправлені навіть в Китай.
Сьогодні ці другі найбільші гризуни живуть в величезній області. Бобров в Росії вже половина мільйона, і кожен другий має коріння Воронезь.

3. У

Це музейна будівля. У той час як головний бобер ще не був на годинник, ми пішли прогулятися по його залах.
Вартість відвідування музею з екскурсійними послугами: діти - 50 рублів, дорослі - 60 рублів. Вартість незалежної перевірки музею: діти - 40 рублів, дорослі - 50 рублів. Екскурсія можлива тільки з групами 10 осіб. Так ми пішли бачити себе. Як дивний і смішний ми знайшли там.

4. У Куратор музею

Коли ви входите, ви зустрінете цей експонат, який вже налаштовує вас позитивним способом. Але далі. Всі деталі, пов'язані з досить звичайними експонатами природного світу, я віддаю.

У одному з перших номерів розповідають про природу в стародавньій епоху, мамонти виглядають на вас з стіни. Я завжди уявляв ці величні тварини як великі хутряні слони з величезними тушками, що виростають з ротів. Льодовий вік посилив мій погляд. Митець чітко мав свою думку. Я не бачу цю картину, коли я був малюком, тому що я не хотів би слонів, як мамонт родичів. Суддя для себе - дивна тварина, тушки якого виростають з центру підборіддя, з його формами сильно нагадують елемент мамонта тіла.

5. Умань

Черепний бобер, мамонт. Я шукав. І, дійсно, радісні емоції зростали доцільно. У наступному залі відвідувачі розповіли про життя боберів в природних умовах. Незвичайний, ви скажете. З одного боку, так. Тим не менш, це було дещо втілення, що всі експонати є різними начинками. Враховуємо близько 15 з них. І це тільки в одному номері. Повільно це стало зрозуміло, чому держава необхідна для відновлення населення цього річкового звіру.
З етичних причин я не збираю фотографії фаршированих бобів.

6. сучасний

Але це не все. Найголовніше, у своїй роботі оживити види, працівники використовували унікальний метод зловживаючих бобів, розроблений Владил Комаров в середині-1960-х років. Я не знаю, що він був, але він не захопив бобрів. Тексти пісень, а це означає: І як ще можна придумати метод, який був названий після вас, увагу !!!, «Комарова куля»!!!!

р.

7. Про нас

Коли ми прочитали це на інформаційній виставці, було практично не залишилося сил. Це удар до хута.
Поор бобери. Природно, вони почали породи, що є міцністю. Що залишилося робити? В іншому випадку, такий постійний лідер прийде з власним методом злову і все - не встигав заспівати від І в дівчат, навіть бобери не хочуть загинути.

На цій головній замітці, наша екскурсія музею була закінчена. Очолював бобрь. Квитки придбані при вході в музей і вартість 25 рублів. Для іноземних туристів, недоступна ціна від 60 рублів. Я маю на увазі, вони приходять тут.

8. У Що таке експерименти на бідних тваринах?

На шляху до дитячої можна зустріти не так екзотичних мешканців місцевої фауни. Наприклад, оленя або вогнена кішка.

9. Навігація

10.

11.

Коли ми нарешті приїхали на в'їзд, розплідник був закритий. Ми думали. Бавери зберігають його компанію. В результаті ми не побачимо будь-які відкриті дверцята або бобери. Ми сідаємо, чекали двадцять хвилин. Несподівано. Я не відреагував на двері. Ми пішли в музей, щоб дізнатися ситуацію.
З якоїсь причини ми з радістю погодилися повернути гроші в обмін на невикористані квитки. Але ми не хочемо, щоб дати нам найдовший бобер. І, ох дива! охоронець назвав пару телефонів і правою особою там. Повернувшись до довгоочікуваної зустрічі з бобрами.

З радістю запропонуємо вам фотографію та тримайте бобер. Вони не небезпечні. Головне не витягти лапи. Як тільки ми вводили, бобери відчували щось неправильно і відразу кинулися в воду. Але один сором'язливий і був спійманий. У нас була фотосесія з ним.
Кіньйон натурально темний, як бобери незворотні тварини. Так мені довелося користуватися флешкою. Це може бути зроблено, тому що, відповідно до бобрів, очі боберу так влаштовують, що протягом дня вони все ще не бачать нічого.

12.

13.00 р.

, Україна

14.

У боберній лабораторії тварини живуть в невеликих ручках. У них є похилий поверх, який наполовину прихований водою. Таким чином, кожен бобер має особисту річку і узбережжя. Багато з них користуються плаванням в цьому році. Але завжди був нещастяним укусом клітки і життя. При запиті про причину цієї поведінки, бобер сказав нам дивовижну історію.
Виявляється, що бобери мають два види: Євразійський і канадський. Перша характеризується твердим характером і героїчною витривалістю. Доторкнутися, прасувати, фотографувати. Немає реакції. Канадій повністю відрізняється складом. Він м'який, слабкий на стресі.
«Коли надходить неприємна туристична група», – каже бобер, «Я особливо отримую канадський бобер». Після всього, в даний момент, коли ви піднімаєте його в руки, всі соки починають виходити з неї: фекси, сеча і snot. Він починає кричущий і блювотні рухи.
Так що будьте обережні не підходити до канадських бобер!

Нарешті, ми прогулялися навколо всіх ручок, стикалися з водостійкою хутрою бобів, доторкнулися до своїх хвостиків (солід і дивно тепло) і задоволені такими яскравими враженнями і емоціями поїхали на Боже.

15.00 р.

16.00 р.

17.00 р.

18 років

Незважаючи на всю залізність тексту, я щиро захоплюю ці сміливі і люблячі люди, які працюють за пеніями і, дійсно, принесуть реальні переваги природи своєю роботою, не слогани!

Джерело: