Пост у автоклубі у відділенні для обговорення технічного центру.

Пост в автоклубі в філії для обговорення технічного центру.

Добрий день.

У мене є кілька умов і питань. Ви знаєте, автомобільний майстер-клас і дуже дорогі, тому я хотів би дати йому тільки місце, де він буде оцінений і з відповідними знижками / п'ятдесят.

1,1 км Під мою машиною після стоянки є лопатки різних кольорів (чорний, червоний і коричневий). У мене є власні масла, але я не знаю, де їх покласти. Чи можна Я впевнений, що ваш майстер не заливає власного масла під час технічного обслуговування?

2,2 км Я хотів би встановити власну веб-камеру в зоні відпочинку для тривалості служби мого автомобіля, оскільки я чув, що картина на сервісній камері часто замінює статичну. Чи можливо це? Вам буде потрібно тільки розетка, електронний кабель 100 метрів у мене є (це достатньо для розтягування веб-камери, він дротяний, я чув бездротовий може також замінити сигнал)?

3. У Моя машина має невелике знос на сидіння водія. Якщо я сидю в ній різко, шв на шкірі поступово дивиться. Відповідно, якщо повний майстер вагою більше 90 кг сидить на моєму автомобілі, можливе неплановане пошкодження оббивки. Покажіть мені, я можу бути впевненим, що майстер не буде важче 90 кг. і якщо він все ще різко сидить, які гарантії і компенсації надаються в цьому випадку?

4. У На моєму попередньому автомобілі (Deu Nexia), я багаторазово зумів зберегти на повітряних фільтрах, вибивав їх і випалювали їх. У вас є пилосос в технічному центрі або вам потрібно привезти самостійно?

5. Умань З одного з коліс я бачу іскри, коли плетені вночі, з другого не. Так я повинен змінити взуття на одному колесах. Якщо я приносив комплект коліс (дві колодки), залишаться гарантія і на нього застосовується гальмівний диск?

6. Жнівень Ви маєте додаткові знижки на VIP-клієнти, власники моделі LS? Я планую обслуговувати автомобіль принаймні один раз на рік і витрачати не менше 3 тис. рублів.

6. Жнівень У разі, якщо у мене є коментарі про якість роботи, які компенсації можна очікувати? Наприклад, я зацікавлений в повному кольорі автомобіля в разі пошуку чіпів, які не враховуються в свідоцтві про прийняття. Або замінивши кабіну оригінальним номером письмового столу в разі розбіжності шва далі, ніж позначка, яку я зроблю при перевезенні автомобіля в майстер. Звичайно, матеріальне задоволення не головне для мене. Я хотів би особисто нанести шкоду на відступ (в залежності від ступеня правопорушення), але при нерівній гарантії від технічного центру, який буде безпечним для мене.

7. Про нас Після того, як ваша послуга, я планую провести незалежну діагностику роботи, виконаної в одній дуже авторитетній службі. Я попередив вас про це негайно, чесно, врахувати!

8. У Чи приймаються кольорові копії карток Lexus Club? Я зазвичай тримати його вдома (Я боїться втратити його).

Я хотів би описати свої побажання в більш детальному описі. У мене все ще є багато технічних питань (наприклад, скільки коштує вам перфорувати свої гальмові диски з отворами 3 мм, забезпечені мої дрилі?), але я голосую їх на зустрічі. Я збираю вас в неділю, близько 22-45 років, тому що звідси я познайомлюсь з моїм мамам на станції Савловського 22-30. Будь ласка, не затримайте і візьміть машину швидко, а також надайте мені з розеткою для ноутбуків і клаптявою, і я сподіваюся, що у вас є дитяча кімната і ванна, тому що мама-в-в-одному буде з дитиною. У мене є до 8:05 понеділок для роботи.

Спасибі заздалегідь, по відношенню до,
Ваш майбутній клієнт

П.С. Я вдячний за копії всіх сертифікатів Вашого сервісу, а також паспортів осіб, які будуть присутні в сервісі під час технічного обслуговування автомобіля. У осіб, прізвища.

Випадковий

Джерело: