Для голосу мультфільмів, відібраних за зовнішнім виглядом!

Зірки для звучання мультфільмів також вибираються зовнішнім схожістю з героями. Перед вами знаменитостей, які озвучать персонажі мультфільму.
14 фото звідси.

1,1 км 29 липня відбудеться дебют фільму «Кеті Перрі» в анімаційному фільмі – її голос розповідає про чарівність героїні «Smurfs», що нагадує Марілін Монро. «Я просто відчуваю себе ходьбою персонажа мультфільму», сміхає Катя Перрі. А актриса приєдналася до довгого списку її співзірок «збільшенням» власних голосів до персонажів мультфільму.

2. Анджеліна Джолі голосувала на Тигрес в анімаційному фільмі Kung Fu Panda, і її діти з нового втілення матері були просто захоплені. «Я приніс свої діти до кіно, і вони сміхалися на всю ніч, вони дуже сподобалося мультфільму! й

3. Енн Хатеу «відчув» її голос до персонажа «Джуель» в Ріо. Вона також озвучила персонажі Сімпсонів і Гріфінів.

Р

4. Cameron Diaz озвучується неімітатором Fiona, принцесою від легендарного Shrek. «Я дуже відповідальна принцеса, на відміну від Rapunzel або Snow White, вона не чекаю погоди морем і не очікує нікого, щоб врятувати її!»

5. Умань Голос Крістіни Applegate говорить про чарівний чіпмун Бретані в мультфільмі «Алвін і барабанки».

6. Жнівень Ellen DeGeneres озвучив Дорі в мультфільмі «Фонд Немо», який був випущений в 2003 році. Характерний виступ чарівного персонажа запам'ятовується всім глядачам без винятку.

7. Про нас Молода акторка Емма Ватсон – розповідає Принцеса Піа з анімаційного фільму «Пригоди Десперо». «Я прочитав сценарій і був просто радий! Я просто любив Десперо, так що не було вибору, я просто мав голосувати принцеси!

8. У Ісла У анімаційному фільмі «Гортон Гейс Хто!» На додаток до її, Джим Каррі, Steve Carell, Met Rogan і Jamie Presley взяли участь у голосуванні мультфільму.

9. Навігація Голос Jada Pinker Smith говорить Глорія від мультфільмів «Мадагаскар» і «Мадагаскар-2». Сміт говорить: «Глорія є чудовим і ми мали великий час. й

10. Дженніфер Ендісон озвучив роль Анні Гуґеса в анімаційному фільмі «Ірон Гігант», що вище на екранах в 1999 році, коли актриса все ще продовжує зірвати в серії «Друзі».

11. Miley Cyrus озвучив Penny від мультфільму «Вольт». Він не тільки співає "Я загубив тебе" з Джоном Травольтою

12. Ніколь Кідман голосував Норма Жан в чарівному анімаційному фільмі Робін Вільямс.

410561

13. Квін Латифай виступила на Ельлі, мамонт з льодовикового віку. «Я красива, тому що вона має чітку ідею себе та її місце у світі», – розповідає Латіфа.

14. Reese Witherspoon дав голос Сусан Мерфі від Monsters vs. Aliens. «Це завжди приємно грати з гарним персонажем, навіть у мультфільмі!» - розповідає Зестрон.

Джерело: