121
Бюджетний фольговий охоронець своїми руками
Як зробити фольгу лампу - народний рецепт від домашнього. І звичайно, дешево і сердитися.
Так, візьміть зламані фари.
Видаліть залишки старого скла і, якщо це можливо, старий герметик.
13 фото через ru_auto
Далі заміряйте діаметр фари і оберіть скляну баночку або пляшки, відповідну в діаметрі. Я був майже ідеально підходить для регулярного трилітрового каналу. Я не думаю, що в цьому моменті можуть бути проблеми - зберігати полки в контейнерах будь-яких обсягів, форм і кольорів!
Тепер беремо скляний різак і набираємо лінію біля дна баночки.
Звісно, скло не можна розбити уздовж натяжної лінії, особливо якщо намалювати її таким щитом скляним різаком, що я мав. Таким чином, ми робимо 2 речі одночасно: кладемо чайник до кипіння і кладемо банку в холодильник (для того, щоб він охоловся швидше, я заповнила водою з колодязя).
Візьміть холодну баню, спекотний чайник і залийте окропом в банку.
Я можу почути скляну тріщину прямо. В результаті згортається дно банку
Як я сказав, що мій скляний різак був сором'язливим, тому дно не зійшов прямою лінією.
Але це не проблема - ми знімаємо додаткові виступи за допомогою того ж скляного різака і проходів (незвичайно процес не був знятий).
Далі застосуйте ущільнювача до пазування фольги
596471
Покласти скло в.
Ми також проходимо через зовні за допомогою герметика.
І вирівнюємо його рівномірно.
Що ми зробили! Залиште його сухим.
При ущільнювальному висиханні встановіть готову лампу на місце.
Чи можна ви вгадати, яка сторона скла на?
11.
12.
13 хв
Джерело:
Так, візьміть зламані фари.
Видаліть залишки старого скла і, якщо це можливо, старий герметик.
13 фото через ru_auto
Далі заміряйте діаметр фари і оберіть скляну баночку або пляшки, відповідну в діаметрі. Я був майже ідеально підходить для регулярного трилітрового каналу. Я не думаю, що в цьому моменті можуть бути проблеми - зберігати полки в контейнерах будь-яких обсягів, форм і кольорів!
Тепер беремо скляний різак і набираємо лінію біля дна баночки.
Звісно, скло не можна розбити уздовж натяжної лінії, особливо якщо намалювати її таким щитом скляним різаком, що я мав. Таким чином, ми робимо 2 речі одночасно: кладемо чайник до кипіння і кладемо банку в холодильник (для того, щоб він охоловся швидше, я заповнила водою з колодязя).
Візьміть холодну баню, спекотний чайник і залийте окропом в банку.
Я можу почути скляну тріщину прямо. В результаті згортається дно банку
Як я сказав, що мій скляний різак був сором'язливим, тому дно не зійшов прямою лінією.
Але це не проблема - ми знімаємо додаткові виступи за допомогою того ж скляного різака і проходів (незвичайно процес не був знятий).
Далі застосуйте ущільнювача до пазування фольги
596471
Покласти скло в.
Ми також проходимо через зовні за допомогою герметика.
І вирівнюємо його рівномірно.
Що ми зробили! Залиште його сухим.
При ущільнювальному висиханні встановіть готову лампу на місце.
Чи можна ви вгадати, яка сторона скла на?
11.
12.
13 хв
Джерело: