Сонечко або амулет хороших снів.

Привіт всім на сторінці, це час для мене, щоб розповісти вам трохи про своє життя.
Про рік тому, дорогі і закриті люди хотіли зробити реальний ловитель відповідно до всіх правил і канонів, тоді я запропонував, що вона плести разом і фактично почала шукати інформацію в усьому випадку. Сайти піднімалися багато, знайшли способи створення цього амулету і декількох легенд.

Для класичної американської мрійної ловлювача (а саме з індіанців південної частини Північної Америки і прийшла до цієї форми сновидіння ловців) потрібно:
Філія верби, бавовняна нитка, кілька перо і каменів. Так само як і ніж, голка, твітри (просто в разі) і ножиці - як інструменти.

Але легенди є легендами, і те, що цілком реальний і цікавий, а також виглядає красиво, якщо вона виконана з душею і не дуже кроковані руки. Я зацікавив ці амулети. Учора, друг шахти попросили плести мрію в подарунок, для мене це завдання не складне і по дорозі вирішив зробити невеликий ручний для виготовлення мрійника.

20 зображень + текст

р.

Ця легенда зустрічається найчастіше:

«Другий час тому, коли світ був молодий, лакота elder shaman був високим в горах, коли він мав бачення. У цьому бачення, Іктомі, Великий Шаман і майстер мудрості, з'явився перед ним в якості павука. Іктомі розповів йому в секретній мові. Під час бесіди Іктомі підняли верби п'ятниці, на які кріпилися пері, хвіст, намистини і почали плести полотна.
Він розповів про цикли життя, що ми починаємо життя як дітей, так як ми йдемо через дитинство. Після того, як ми зазвичай вирощуємо старе і повинні бути зроблені знову, як діти, закінчуючи циклом.
- Але, сказав Іктомі, продовжуючи плести веб. На кожен момент життя ми зіштовхуємо багатьох сил, і деякі шкідливі для нас, деякі, навпаки, можуть допомогти. Якщо ви слухаєте хороші сили, відкрийте себе до них, вони з радістю допоможуть вам піти в правильному напрямку. Але якщо ваш вибір виходить неправильно, то можна впасти в пастку і зашкодити. Таким чином, ці сили можуть допомогти і заважати і порушувати природну гармонію.
Він розповів про те, що він продовжує плести веб-сайти.
Коли Іктомі закінчили історію, він дав шантажу і сказав:
до Цей веб - ідеальне коло з отвором в центрі. Використовуйте веб, щоб допомогти людям досягти поставлених цілей шляхом малювання з джерела ідей, бачення та снів. Якщо ви довіряєте Великого Духа, веб покаже хороші ідеї, а зло пройде через отвір.
Стара шаманка переніс бачення своїм людям, а з тих пір багато індіанців повісили Dreamcatcher над ліжком, щоб сплести мрії і бачення.
Вона сказала, що Dreamcatcher містить потужність для командування ?

У верби необхідно згинатися в колі, це дуже легко зробити з свіжою гілкою, але висушений верби дуже крихкий і практично не згинається. Моя філія вже приготувала, доглядала за цим заздалегідь, залишається заміряти і зробити ноти на самому відділенні.

Вимірювання бажаного діаметру позначки, що надягають на відстані 2 сантиметрів, так що бджолина вийшла гладкою, а майбутній ловлювач прямий раунд без виступів.

Далі найскладніша частина верби повинна бути вкрита коло. Завдання здається досить простим, але насправді це не так. Щоб все вийшло добре, потрібно стиснети верби через секції і зав'язати вузлик приблизно посередині секцій, а потім щільно приклеїти нитку так, щоб зрізи щільно закріплюються і не ковзають.

Тоді є досить виснажена частина здачі гілки, яку потрібно в колі до кінця, вона займає значний час.

Другий вузлик пров'язується в самому кінці, з нього нитка може бути лівою, щоб потім було щось висить сонник.

Тепер прийдемо до важливої частини сновидіння, плести веб. Камені також плетені в полотно, я взяв карнельські намистини, але я вірю, що найкращий камінь для сновидіння буде місячним, на жаль, у мене немає.

Почати сайт з того ж місця, де сам відділ почав плести. Перев'язуючи перший вузлик, нитка переноситься над гілкою, а потім знизу протягуємо в простір між гілкою і верхньою ниткою, кладемо петлю на коротку відстань (Я взяв близько 2,5 см), і затягуємо. Ні вузли тут не потрібні, попередньо затягувати ще наступною такою петлею, але все ж варто наносити сили при затягування, полотно не варто зануритися в будь-якому випадку.

Габаритний зображення

Це ще не щільна петля.

Р

Пройшовши цей коло, переходимо до другого. Другий коло починається з середини нитки, розташованої між початковою вершиною і першою петлею.

І всі однакові тематичні петлі, тільки в середині ниток попереднього кола, пропускають всі наступні кола, отримуючи своєрідну спіраль.

Звичайно, ми не забуваємо каменів. Вони можуть бути зафіксовані в будь-якому місці, але я почав підкреслювати їх рядами або в певних місцях. Не так давно він почав експериментувати з намистинами, плетавши їх невеликим візерунком на сайті сновидіння.

Рекомендується зробити непарне число кола в Інтернеті, хоча я не знаю, що це пов'язано з і я не знайшов інформацію про те, що порушення цієї рекомендації призведе до. У будь-якому випадку, не декорувати першу і останню окружність полотна.

Є невеликий орнамент зліва і ще одна важлива частина сновидіння - пір'я. Я беру звичний курячий перо, забарвлення їх властивостей не змінюється, але не варто забувати, що це ще і хаманічний амулет і пір'я ще краще взяти з живої птиці. Я збираю перу від моєї матері в с., і з того, що я персиколог, я збираю тільки падати перо.

Сонечко готовий. Це дуже цікаво і про рік тому я зробив мій перший ловитель. Дуже добре запам'ятовуються мрії з великою деталлю. Після того, як будь-який ловитель втрачає свої властивості, але це не причина його зміни. Уві сні ловитель легко «чистий» висить його зовні під променями височинного сонця, з сліпим ловом буде «чистий» і вночі допоможе мріяти.

- відео

Я хочу показати вам деякі мої вловлювачі, які були зроблені з власної акорди.
Цей сонник завжди ходить з мене і я майже приховує його від цікавих очей. Невелика і висить як легкий брелок на куртку.

Ще одним невеликим уловлювачем було виконано з цікавості і в ході бджільництва.

Експериментація зловила не тільки прикраса веб-сторінки, але й саму веб-сторінку, тепер мій ловитель трохи відрізняється від класики.

Ще один класичний сновидіння, тільки з каменем в центрі.

Це де моя перша стаття закінчується, так як історія мого хобі все ще дуже невелика, і нічого не пишається.

Джерело: