Фонтани

Хочу поділитися з друзями. Я не маю душу в воді і каменю, тому я вирішив взяти все це і об'єднатися! Я хотів би дізнатися вашу думку про те, чи продовжувати мої експерименти. Ось ми йдемо.

13 зображень.

Для того, щоб розпочати роботу з натуральним каменем не за нічого. Всі члени моєї сім'ї є геологами. З дитинства мій батько взяв мене в гори, де я підірвав початкову геологічну підготовку. Правда, звертаючись до подолання геологів в сім'ї, мій батько не був дуже щасливий з вибором моєї професії, але що ви можете зробити, у мене є той же характер, як його, так що я не міг переконувати себе, що тепер він неприпустимо щасливий. Дуже багато експериментів, що поєднує різні матеріали. Нарешті, ідея створення маленьких кімнатних фонтанів прийшла до розуму. Основна складність була в конфігурації своїх невеликих насосів, але завдяки китайській майстерності завдяки природній винахідливості насоси були вкрадені з станції, придбаної та тривалої роботи!

На жаль, процес виготовлення фонтанів не вдалося видалити, тому я помістила кілька фото результатів роботи.

каскад

4. У

5 хв

Додано до [mergetime]1311874420[/mergetime]

6 хв

7 хв

8. У

9. Навігація

р.

10 хв

15

11.

Приват

12.

13 хв

З порівняно невеликими розмірами (від 40х40см до 100х60см), маса фонтанів виявилася не слабкою - до 25-30 кг. Добре, що робити - натуральний продукт, немає пластику або штукатурки ...

Я, і крім фонтанів, іноді ви отримуєте ці вироби.

Всі Дуже дякую.

Джерело: