426
КРИМ 2011 - Я поділю свої враження
Повернувшись з Криму, перемішуються враження. Я розміщую фотографії та свої власні спостереження, можливо, хтось буде використовувати його.
Відразу відзначимо, що в Криму перед тим, як було майже несвідоме дитинство років 3-4, тому враження «як за перший раз». Порівняти, на жаль, для Криму і непристойно для мене, є щось, тому тільки захоплені почни не будуть.
Так починайте з прозами. Краса природи, як і раніше збереглася в деяких місцях, зачаровує.
1 999 р.
І навіть у містах, краєвиди гори зачаровують.
Нагадуємо про приємну дитину.
Але, alas, послуга на нуль, ціни необґрунтовані, пляжі практично всі платні (і безкоштовно стежки і бруньки) і люди на набережній і на платних пляжах - як в автобусі під час кисті години (на пляжі - де вже липаються ноги).
Більше фотографій платного пляжу (ціна 15 гривень на ніс)
Променад
Додано до [mergetime]1312032264[/mergetime]
Так, я забули уточнити - були в Ялті, Алупці і Алушті.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Це мій перший пост, якщо все неправильно, не сердитися.
Гарний відпочинок і незабутні враження
Р
Джерело:
Відразу відзначимо, що в Криму перед тим, як було майже несвідоме дитинство років 3-4, тому враження «як за перший раз». Порівняти, на жаль, для Криму і непристойно для мене, є щось, тому тільки захоплені почни не будуть.
Так починайте з прозами. Краса природи, як і раніше збереглася в деяких місцях, зачаровує.
1 999 р.
І навіть у містах, краєвиди гори зачаровують.
Нагадуємо про приємну дитину.
Але, alas, послуга на нуль, ціни необґрунтовані, пляжі практично всі платні (і безкоштовно стежки і бруньки) і люди на набережній і на платних пляжах - як в автобусі під час кисті години (на пляжі - де вже липаються ноги).
Більше фотографій платного пляжу (ціна 15 гривень на ніс)
Променад
Додано до [mergetime]1312032264[/mergetime]
Так, я забули уточнити - були в Ялті, Алупці і Алушті.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Це мій перший пост, якщо все неправильно, не сердитися.
Гарний відпочинок і незабутні враження
Р
Джерело: