Як ви відсвяткувати День ВМС у місті?

Я повністю і повністю приєдналася до теми щасливого дня ВМС!
Я! Три рази! Я! Я!
Вітаємо всіх з Днем ВМС! А особливо ті сильні люди, які безпосередньо пов'язані з сьогоднішнім святом!
Я! Щасливий відпочинок!

Запрошуйте Вас, щоб поділитися з усіма, хто святкує цей відпочинок у місті!
Не невелика країна. Є моря і річки... І навіть де знаходиться не десятки кілометрів до найближчого водосховища, тут завжди є вітрильник.

Я починаю зі сходу! З Хабаровськ!
(до 14 фото)

р.

Хабаровськ. Моє місто. І наш День ВМС не тільки один з свят сил безпеки. Це досить багато Китаю. І бордюр повинен бути охоронець. На воді теж!
Амур не пудвіч! Це чудовий і могутній рік! Отець Амур!
Так що найбільш потужні кораблі цієї річки!
Так, часи змінилися зараз, а не більше, що міське свято, коли весь населений пункт був наповнений громадянами, які хочуть бачити владу і силу Амурського флоту. Довгий час не існує пристрасності та тяги для керівництва країни до помпійської демонстрації її військової влади. Але свято не пішло в будь-якій точці, як люди, які роблять це не пішло ніде!
Але все ж, коли я був на набережній сьогодні, він був абсолютно порожнім!
На узбережжі були тільки приємні човни і «робочі». І тільки один охоронець натякався, що сьогодні свято... Я був здивований спочатку. Де? Де флот? Але більше!
На березі зустрілися люди, як у вигляді, так і просто в атрибутах, що стосуються їх литого моряків.
І все ж він був пустельним.

413794

І навіть на скелі, який пропонує прекрасний вид на прибережні райони міста і Сама Амур, він був повністю пустельним, я б сказав.

Що таке лоне патрульне судно і щось мусне, що плавається.

Але все ж люди святкують і досягають води!

Але тепер прийшов момент, коли реальна серйозна техніка почала підходити!

...

...

Але Амур широкий! І просторий! Так, серед його вод, заміщена техніка просто втрачається і розчиняється! Так, було достатньо місця для значної кількості суден, але, очевидно, цього року, вони вирішили, що це занадто було б достатньо! І є справжні шедеври військової техніки! Але не на цій фото...

Як це.
Ландшафтний катер на повітряній подушці проект 12061 "Мурена"

637862

...

Як я бачив цей день ВМС в Хабаровську.

р.

Бонус. Отці міста.

Граф Муравов-Амурський
Якщо ви не бачите його на фото, ви можете подивитися на 5000 вексель.

р.

А капітан Яков Дяченко!
Всі Кінець!

Джерело: