456
Про Алтайські гори
На тиждень до одного з мальовничих місць в Алтайських горах, які перебували в селищі Ассат на березі річки Катун. Тут будуть 15 фото, всі зняті на телефоні, це мій фотохудожник Це не мій перший пост, так кік (традиційне слово змінено)
Невеликий табір, як багато в районі, де ми проживали. Більшість будинків і земельних ділянок, придбаних у місцевих жителів, необґрунтованих, створюють мінімальний комфорт для туристів. Кінь вводив раму без попиту
Вуглевант працює, знак лежить. Я здогаду про захист від багатьох туристів.
На узбережжі річки Катун, швидко річка в середині не купить - це займе девіл десь. Є дуже маленький пісок, пінопластовий килимок бажано лежати.
р.
Штучний ставок в дворі бази, як ландшафтний дизайн. Навколо ставок ростуть рідкісні кущі місцевих конопель. До речі, є досить багато канабісу в районі, але медикаментозна поліція, неприпустимо, ні.
3610Р. 4200Р.
Ми поїхали на конях через долини і гори. Провідник є місцевою, але говорить російською мовою.
На гірському потоці припинили пити коні, і вони самі спробували, вода смачна.
Просто панорама.
Поїхали на екскурсію до церкви на Патмос, старовинне церква, розташоване на острові. Міст веде до нього, як видно на фото. Мостові мощі від вітру і туристів, що пропускають через неї. Непристойним для себе, не для моряка і не використовується для пітчингу.
395192
Власне, сама церква, всередині невелика, близько 3 * 3 метрів з передпокою, в якій ножиці сидять і продають свічки, іконки і т.д. культові вироби.
72865
Поблизу церкви є благополучне виконання, люди кидають монети там. Я сподіваюсь, що мій бажання чути і виконав.
8965175
У лісових будиночках, де ченці живуть
(Рівне)
Я не знаю багато про це.
У похмуру погоду тумани гірки.
Трохи більше туману, ви повинні побачити її своїми очима.
Останній. Креативні собаки по дорожній кафе. Тут просте оповідання.
Джерело:
Невеликий табір, як багато в районі, де ми проживали. Більшість будинків і земельних ділянок, придбаних у місцевих жителів, необґрунтованих, створюють мінімальний комфорт для туристів. Кінь вводив раму без попиту
Вуглевант працює, знак лежить. Я здогаду про захист від багатьох туристів.
На узбережжі річки Катун, швидко річка в середині не купить - це займе девіл десь. Є дуже маленький пісок, пінопластовий килимок бажано лежати.
р.
Штучний ставок в дворі бази, як ландшафтний дизайн. Навколо ставок ростуть рідкісні кущі місцевих конопель. До речі, є досить багато канабісу в районі, але медикаментозна поліція, неприпустимо, ні.
3610Р. 4200Р.
Ми поїхали на конях через долини і гори. Провідник є місцевою, але говорить російською мовою.
На гірському потоці припинили пити коні, і вони самі спробували, вода смачна.
Просто панорама.
Поїхали на екскурсію до церкви на Патмос, старовинне церква, розташоване на острові. Міст веде до нього, як видно на фото. Мостові мощі від вітру і туристів, що пропускають через неї. Непристойним для себе, не для моряка і не використовується для пітчингу.
395192
Власне, сама церква, всередині невелика, близько 3 * 3 метрів з передпокою, в якій ножиці сидять і продають свічки, іконки і т.д. культові вироби.
72865
Поблизу церкви є благополучне виконання, люди кидають монети там. Я сподіваюсь, що мій бажання чути і виконав.
8965175
У лісових будиночках, де ченці живуть
(Рівне)
Я не знаю багато про це.
У похмуру погоду тумани гірки.
Трохи більше туману, ви повинні побачити її своїми очима.
Останній. Креативні собаки по дорожній кафе. Тут просте оповідання.
Джерело: