Витоки Aeroflot

Сценарій Ілля Варламов

Сьогодні я пішов додому в 7 a.m., щоб бути в Амстердамі на нооні. Але це не працює. Авіакомпанія Aeroflot Flight SU229 була запланована на 10:30 ранку, але замість того, щоб були запрошені, пасажири розповіли: «Перельоти до Амстердама затримуються до 13:30 через пізній приїзд». За 3 години, не проблема. Ми повинні зробити трохи відступати тут.

З якоїсь причини, сьогодні в Шереметієво Ф не працює вентиляція та кондиціонування. У зв'язку з тим, що всі співробітники аеропорту мали вентилятори на своїх стійках, вентиляція вже давно працює. Не вдалося бути в залі вильоту. Температура була під 40, вона була дійсно фарширована. Багато людей пішли на відпочинок з дітьми, для них це був жах. Про це повідомляється: Шановні пасажири, для комфортного очікування вашого рейсу ви можете скористатися послугами бізнес-залів. Вартість послуги 1500 рублів. Що таке, пасажири, які пройшли контроль, мають два варіанти, або оплатити 1,500 рублів і сидять в кімнатній кімнаті, або штампують від тепла в загальному залі. Я вибрав перший варіант.

У 13:10 пасажири на рейсі SU229 були запрошені на дошку. Але перед першими пасажири встигли в'їхати в салон і взяти свої місця, командир літака запитав всіх, щоб залишити. Близько 200 чоловік переповнено біля виходу. У цей час гасне виливають з крилах літака! Заливається дуже добре, за кілька хвилин під площиною утворюється гідна пудка. Вогнегасник прибув, і вогнегасники почали залити піну над пудкою. Люди не тримали стоячих, Я пішов шукати представника компанії Aeroflot, але він явно відчував щось неправильне, десь випаровується. Пасажири були нервовими, багато мали транзитні рейси, хтось мав круїзний заброньований, діти кричав, зал був +40, не єдиний представник Aeroflot. Незабаром на акустичному телефоні оголошено новий час вильоту — 14:10. За цей час шпинделя під площиною змивається, літак сам був помітно патчований і пасажири, які збираються, щоб прийняти свої сидіння.

Політ учасників здійснили необхідні підготовчі процедури, пілоти вже прагнули розпочати двигуни, але вони не почали. Так ми сідаємо на площині протягом години. Немає інформації, крім п'ятдесят капітана, що він чекав деяких команд. А потім я виглядав з вікна... і там гасне заливають з крила знову! Був запах авіаційного палива в салоні. Олія картина полягає в тому, що люди сидять на площині, паливо витікає з неї, і командир радісно запрошує нас, що зараз ми літаємо. Соон, запах, очевидно, досягається кабіни і злегка змочений пілотами. Всі пасажири знову видали з кабіни до Шереметієво Ф плити. Вогнегасники знову заливають пінопластом, пасажири переповнять стійки з представниками, ніхто нічого не говорить нікому.

Я подарував поїздку. Я пішов з аеропорту в 15:30. За весь час не один представник Aeroflot приїхав до пасажирів, ніхто не подавав нормальну інформацію про те, що сталося. Які інтереси мене найбільше є іншим питанням. Пілот був про те, щоб зняти перед гаснем почав вилити другий раз. Що робити, якщо це сталося не на платформі, але в рейсі? Чи є це нормально для пасажирів, щоб отримати на несправній площині і бути про вимкнення?

Джерело: