Трохи про вініл.

Доброго дня!
Моє перше повідомлення на YAP я вирішив виділити вініл. Якщо я розумію інтерфейс. Коли я зробив.
Ця тема має 3 завдання. По-перше, я поділу інформацію про досить цікавий хобі, потім, для старшого Яповця – викликати почуття ностальгії і по-третє, для тих, хто вирішує / вирішили зібрати записи, щоб говорити, служити вступною темою в цьому вініловому світі.
Поки в с. Я поділився думками про вінілові записи, до яких він попросив з атонішуванням - чому вони все ще слухають? Так, товари, вініл ніколи не гине! Або ж, можливо, він не вмирає в найближчі роки.
Я збираю вініл на рік. Не так багато, але досить почати розуміти деякі тонкощі. Основою моєї колекції є також збір документів батька.
Высоцький

р.

Глибоко Фіолетовий

1196969749

Мій улюблений альбом - Ісус Христос Суперстар.

2р.

Продюсерський центр породи та ролів об’єднаної Євангельської Луторської церкви Росії. СПб. 1991

Альбом KNNO також є чорним альбомом. Зверніть увагу, що це ННО. Цей альбом є рідкісним і має більше значення, ніж просто чорний альбом.

Що я говорю про те, що ти, колекція? Але були всі наші записи, внутрішні. Фірми мелоди. На даний момент на всіх (майже) гравців є вимикачі від 33 об/хв до 45 об/хв. Частота обертання. Більшість записів 33, але є 45. Також є швидкість 78. Виготовлено записи діаметром 30, 25 і 17,5 см. Також в моїй колекції є так звані "знімні" записи.
Для того, щоб зберегти все це добре тільки вертикально, так як від зберігання на нижню пластину може призвести до «веснання» доріжок. І не піддається впливу прямих сонячних променів.

Гнучкі записи

Р

Так, приніс всі ці речі з сільського будинку, почав шукати підходящу машину. Я хотів новий продукт. Деякі аудіофілі визнають тільки старі пристрої, тільки ті роки. Але не мене. До того, як я отримав в Інтернеті, я не знаю, що ціни на поворотні столи можуть бути. Я був в ударі. Що стосується невикористаності, то я знайшов 7,000 до нескінченності (понадзвичайно я знайшов ціну на 6 мільйонів, але я думаю, що є більше). Я шукаю забрано свою щелепу і вирішив на найбільш бюджетному варіанті, це Denon DP-29 F. Пристрій для початківця не поганий, але є недоліки, як і той факт, що немає мікроліфта, що дозволяє безпечно перенести пальм з голкою на будь-яке місце на пластині. Без мікроліфта, існує ймовірність падіння цієї пальми і пошкодження голки. І це катастрофа не тільки для вас і для голки, але і для запису, так як вона буде пошкоджена від впливу голки і від, якщо ви не раптом заміняєте голку, граючи з поганою голкою (пардон ткацтво).

Так, я купив машину і пару записів більше радянських. Поговоримо про ціни. Якщо ви купуєте в магазинах, запис буде коштувати (передбачене виробництво) від 700 p + \ -, своїми руками від 400. Я купив його (і я купую його зараз) і так далі. У Новосибірську з'явилася одна з шарів у моїй колекції (але не велика)

Коли я повернувся, я зрозумів, що я мав змінити щось. Недолік мікроліфта доповнюється нездатністю до зміни голки (тільки був придатний бренд, і його потрібно було замовити з Європи, і він коштує більше половини ціни від перетворювального столу). Варто сказати, що стандартні голки останні близько 400 годин. Потім потрібно змінити. Ось справа.
Мій другий пристрій був також Денон, але тепер Денон DP-300. Він обладнаний мікроліфтом, вбудованим фонокерректором, має симпатичне оформлення та все необхідне для мене та все ще підходить. Дуже дорого. Цікаві люди можуть бачити в Інтернеті. Не професійні, звичайно, але краще.

Як це.

до

Пара фотографій моєї колекції і деякі елементи, які я ціную найбільш.
Ван Гален, 1 альбом

Ван Гален, альбом 5150

Ван Галене альбом 1984 (Я шукаю це довго)

І нарешті, альбом Ван Гален Баланс! Рідна річ.

Товстушки

, Україна

Філ Collins, його перший сольний альбом, Значення обличчя

інтер'єризація

Королева! Види магії! Розмальовуємо!

Усередині.

Всі альбоми діляться протоками. Я покажу тебе.

р.

Кращий альбом ZZ Top-Eliminator

р.

Глибокий фіолетовий!

Джерело: