Виробництво кальянного тютюну (Массель)

Я часто зустрічав запити в Інтернеті, щоб розповісти вам, як зробити тютюн кальяну, але я не знайшов готових рецептів. Він зробив тютюнову суміш методом нижче декількох разів і виходить не гірше, ніж придбаний. Хто він дав, він оцінив.

Так нам потрібна гонна.

Моласи (це можна отримати в будь-якому кондитерському виробництві, наприклад, в хлібобулочному господарстві, де виготовлено пряники). Це коштує копійка; я просто залити весь літр можна.

Тютюнова труба або сигарети. (пір краще, тому що він більший)

Гліцерин (опалюється в аптеці за 7 рублів бульбашок)

Ефірні масла (за смаком - в моєму випадку це перцева і лимонна олія)

Тютюн, який продається в магазині, занадто сильний для кальянної суміші, тому частина фортеці повинна бути вилучена. Це зроблено таким чином.
Частка тютюну (в моєму випадку становить 2/3 загального обсягу, який потребує міцної суміші, беруть меншу частину, яка слабкіше – взяти більше) передається в окрему ємність.

Залити окропом

І відварювальну воду відразу зливають через сито.

Пуш і сушіть в духовці при мінімальній температурі

Виробництво кальянного тютюну (Массель) Р

Висушений тютюн перемішують з попередньо відкладеною частиною тютюну.
Додати гліцерин.

Додайте 5-10 крапель кожного типу ефірного масла.
Генерально заливають моласи і ретельно перемішують до тих пір, поки суміш стає схожою на товсту варення. Краще залити моласи трохи, ніж не додавати, так як сухий тютюн вбере деяку вологу.

Поставте отриману суміш в підходящу банку і залиште наполягати на тиждень.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Зробіть приємний дим.

Джерело: