Дівчина, шашлики, будівництво

Це сталося, що моя дівчина мала день народження. Квіти, подарунки і всі, звичайно, Але я хочу щось так святково. А потім було прийнято рішення - на вихідні, щоб піти в село для шашликів. Вони сказали, що це було зроблено, і зараз ми на дорозі з міста. Я можу розповісти вам про барбекю - вони просто дивляться! Доброго дня! Але це не точка. Це право, просто слово. Липень був дуже спекотний, я думаю, всюди. Навіть вночі повітря був дуже спекотним і тільки вранці повністю охолодженим. Ніч не виняток. Тому не вдалося нормально спати і на 8 годину (з урахуванням того, що я спати вдома до 12 годин), я вже стояв на дворі і промиваючи себе прохолодною водою. У мене є талант показати в неправильному місці. Починав будинок на одному місці.

Є багато фотографій і відео під катоком. Так що я буду знати про кінець.

Будинок стоїть, а під анексом почали залити фундамент

р.

Це фундамент. Фінальна версія

Витратні матеріали.

Основні робочі інструменти. Один з них - шахта. Я маю на увазі, шахта.

Пісок і ...

р. Рубль

Це те, що я хотів би зробити. Як ви не знаєте майбутніх родичів? З якоїсь причини я думав, що це платіж за шашлики: Я влаштував будинок з кебабами. В кінці все, що не так боляче до роботи. Ведуться роботи та пообідати у розкладі. Почати знову, я зрозумів, що кожен зацікавився деякими помилками. Ну, баг, що. Але вона збереглася до того ж місця і зробивши щось. Коли я зацікавився. Зі з новим телефоном я купив тиждень тому, я почав фото полювання для цього помилки.

таподія

Поява, це не було навіть непоганим, але досить небезпечного булопа (як виявилося, це булоп називається тапозі).

Але це не сік. Вона в'яла до свіжого розчину, шукаючи вологи, трохи втирають на поверхню бетону, розкочували люмп, приймали її в передні ніжки і злетіли. Це був настільки неймовірний, що я не вірю, що це спочатку! Але ні, за кілька хвилин пізніше вона знову повернулася і повторить її сакрамент знову.

Консультативний персонал

Закрити

Вже забір.

756244 р.

...

...

Ось сліди він залишає за собою.

Відмітки лап.

Я не був до фундаменту, тому що я був зачарований цим твердим процесом. Я думав, що я дізнався, де вона проводила ці бетонні потоки. На щастя, це місце було дуже близько – дах будинку.

64954

Це місце, де цвіте пелопе.

Так само, як Природність, я кладаю на дах і почав чекати тапої. Тексти пісень, а це означає: І що ви думаєте, він отримав холодний причіп. Він знову пішов, щоб заповнити фундамент. Тексти пісень, а це означає: І що сюрприз я був, коли Pelopei повернувся до свіжого цементу.

р.

...

...

Джерело: