Saigon/Ho Chi Minh Місто

Я написав про Гонконг і так назад в Азію, я хотів розмістити останні рік поїздки в Saigon / Ho Chi Minh City.

Декларація. Відразу слід зазначити, що якщо напис в'єтнамський не дублюється англійською мовою, тобто все. Ступінь повного і не об'єднання.
До речі, жителі 9 з 10 випадків не говорять англійською мовою, і якщо вони роблять, вони все ще не розуміють сорому. Дозування.

Річка досить обмотки.

, Україна

...

...

Готель з сніданком і щоденною зміною одягу в центрі міста Хо Чи Мінх - 20 USD за добу для двох!
P.S. Місцеві жителі називають місто Saigon. Saigon є старою частиною Ho Chi Minh City. Де починається Хі Мін, я ніколи не зрозумів. Так для мене, Saigon є колишньою назвою Ho Chi Minh City.

Я відчував себе мільйонером. 1 рубль близько 600 дон.
Відчувається як Білорусь. Ви не знаєте, як дорогий це або те, що ви просто платите.

123456наступнийОстанній

Tarakhtyat є куркою, ви можете глухнути. Не вистачає уваги інших. Подаруйте мені хугу, хто піклується?

...

Їжа досить різноманітна.

...

...

Р

...

...

У нас є "чорт" написаний на паркані, в В'єтнамі - всюди. Дуже поширене слово.

р.

...

р.

Дідусь
Центр був тільки готовий до 8 березня - скрізь плакати, слогани. І в певній точці вони перевірили акустику, вони перетворилися на в'єтнамський марш.
«Увага з вогнем», «І Ленін так молодий...» Навіть моя дружина зазначила, що мої плечі були розтягнуті рефлексивно і стали чітким кроком.

Ці будинки.

Кістка пива і насіння.

Робота з кипінням.

Музей історії війни

р.

...

39796,000Р

Люди досить милі.

Жетони та запальники з американськими іменами продаються в музеї як сувеніри.
Я підозрю, що вони копають десь.

Р

Карта Саігон

...

...

...

...

р.

...

11890 зображень

...

4033397

...

Коли всі цей код кілька десятків мопедів розбивається, головне - швидко виходити з свого способу. Азія. Повільно, крок за кроком і тільки вперед! А ви плавно загорнуте в спину. Після того, як ви починаєте висихання, зіткнення і хаосу впевнені.

Собор Пресвятої Богородиці - Нотр Дам де Саігон. Французька побудувала її.

...

...

Що мені подобається про них, що вони не піклуються про думки інших.

170675.

...

719326 р.

Одна сторона вулиці...

Готель Marriot (Marriot).

Суворий дядько.

...

Річка Саігон. Я не можу сказати, що це дуже чистий.

99644434

...

Р

...

Урна.

Від відстані, здається, сидять. І вони маленькі дітла ведуть навколо в штани з вирізом на їх ас. Якщо все, просто посидіти. Я хочу мати картину.

, Україна

Багато людей зношують мазки. Майже кожен одягає маски на ніч.

р.

Місцева міліція.

р.

Ремонт і розширення місту. На фоні знаходиться Музей хіміні.
У мене є фото - відразу 10 поліцейських і військових. Заборонено знімати з якоїсь причини.

...

р.

Я пам'ятаю мого дитинства.

Ринок знаходиться в декількох кроках від будинку.

р.

Якщо ви уважно дивитеся, є щур в центрі фото.

Визначте загальний спосіб отримання грошей.

...

...

...

1 990 Р

Бен Тан ринок. Це клоака.
Багато європейців упаковують трикотаж - беруть тюки. Сорочка можна взяти на 20-30 рублів (якщо взяти 10 штук). Якість - "для надання знизиться".

Я спробував розібратися, що це було. Коротко, великі зелені перерви, ви отримуєте меншу зелену (зліво в пакетах), і якщо ви розбиваєте меншу зелену, ви отримаєте невеликий темно-зелений (в пакетах праворуч) і все це може бути продано.
Смакує як коржі.

р.

Кокос. Я підозрю, що вони подрібнили на латуні.

Німець приніс квіти в даму, і нехай йому їсти.

...

Палац Незалежності. Раніше він був французьким палацом, який в 1954 році став резиденцією Президента Південної В'єтнаму. У битвах 60-х років було погано пошкоджено і практично перебудовано. Після цього він був названий Палацом Незалежності. У 1975 р. буріння даної будівлі кладуть кінець на військові зіткнення - В'єтнам був об'єднаний, утворена влада Комуністичної партії. З тих пір палац був названий палацом Реюніфікації.
Інтер'єр досить суворий, але ви можете ходити і сидіти (коли ніхто не бачить) всюди.

Цистерни, які розбили в ворота Палацу Незалежності у 1975 році, а на балконі 4-го поверху комуністичні комуністи відремонтували червоний прапор.

...

р.

...

737114

...

Дідусь Поза «Ложки»

...

...

...

...

Веселі фотографії на стінах палацу. Самоімоляція.

...

р.

Один з багатьох пагод.

р.

...

...

Свастіка. Це майже всюди.

р.

...

...

Він досить швидко ran.

р.

...

Ще один ринок, це також їдальня або кафе. Вони не мали ризиків і намагаються це бліді.

Додано до [mergetime]1312476001[/mergetime]
...

...

Але сік з льодом прекрасно підходить. Дуже добре при гасіння спраги.

Стебла канальні просто простягаються через прес кілька разів.

Роостер в центрі міста. Як вижити незнімний.
P.S. Ви трахнув вгору, Padlug.

Місцева поіль - настоянка на змії, скрабах та інших підгузках. Вартість від 30 до 150 рублів, якщо ви легайн (і в'єтнамський, як не гірше арабів - якщо пощастить, ціна може бути збита 5-6 разів). І все це з посмішками і в'єтнамськими жартами.

- Чи можу я пити?
- Ви можете. Після.
(реальний діалог)
Вони кажуть, що це також можна потерти.

Відпочинок.
Пройшов будівельний майданчик. В середині вулиці знаходиться пальня розчину, посередині розчинення шпинделя є людина. Дінг! - сигнал Діннер. Чоловіча муфта посередині пуделя витягне пакет з кишені і починає розкопувати спокійно. У 15 хвилин ми йдемо назад - він вже рясний в тому ж пудлі. Дисципліна

У моїй очах, це перехоплення.

162937

Найголовніший засіб від отруєння їжі в Азії є спиртом.
1 пиво, 200 горілка (сівуха), сік, мохіто і горіхи - 140 рублів.
Кафе досить пристойна.

Вулиця Шалман. Де по вулиці знаходиться вдень, в вечірніх наметах, наметах, столиках, які розміщені, і можна спокійно їсти і пити.

...

Кухня в шалмані.

8 березня вранці. Шалман зробив себе відомо - його дружину була загартоване, і я був прикріплений, тому що вона відвертала мохіто, і я був пиво з горілкою.
Але ми пам'ятаємо, що з апсетного шлунку, сильний чай і горілка - засіб No1.
- Щасливий відпочинок, дарування! Я зробив вас сніданком.

Це все. Назад до Бангкока.

P.S. Якщо ви їдете в Saigon, пам'ятайте, що в'єтнамські вершники мають трюк ripping сумок з рук на швидкості. Ми знаємо про це і залишили сумку з документами в сейфі в номері. Саме тому вони відчували ланцюжок. У тапочки, що працюють на мотоцикл, - це вкрайна, не зловила. Я розумію, запропонував піти в міліцію. Ми не робили. Для пошуку в'єтнамського в В'єтнамі на велосипеді, шоломі і масці - nuegonafig. Насправді це трохи дратує - єдиний недолік Saigon.

Додано до [mergetime]1312476306[/mergetime]
Всі
Дуже дякую.

Джерело: