До Північного полюса. Паркінг "2 Сонце"

Перш ніж дістатися до Північного полюса лише 50 кілометрів, наша кришка зламала, і ми стояли без руху майже на добу. Погода була хорошою і капітаном дозволила нам вийти на лід.
15 зображень
через livejournal

2,2 км З тих пір, поки не було російських туристів на кораблі, і весь екіпаж складався з росіян, я швидко ставав друзів з нею, і я був дозволений трохи більше, ніж решта туристів. Наприклад, я пішов на лід один з перших і зумів взяти кілька пострілів, перш ніж було покрито жовтими веснянками наших арктичних курток.

3. У

4. У

5. Умань У льоді знаходиться близько 2 метрів, а під ним чорні абіс 4 кілометри Арктичного океану.

6. Жнівень

7. Про нас За кілька годин, від сніданку до обіду, ми прогуляємось на кораблі.

Р

8. У Для того, щоб захопити, мотузку кинули з носа і всі його фотографували, якби вони витягали льодяник.

9. Навігація

10.

11. Сонце розтопило верхній шар снігу і весь лід покривається великими свіжими пуделями.

12.

13.00 р. Носінь льодяника не гострий, а посередині знаходиться невелика паза. Створює більше натягу в льоді і краще щітки.

Р

14. Я приніс мені прапор нашої дії «Блоги проти сміття», який відбудеться в суботу більше 100 міст Росії, України та Республіки Білорусь. Зараз в офісі.

15.00 р.

Джерело: