Китайська іграшка

Davecha Kum купили на день народження своєї дочки іграшки, як ноутбук, вставлені картки з завданнями
Вам необхідно правильно вибрати відповідь на поставлене завдання. Все залишилося, вирішив посидіти з дочкою, щоб спробувати дивний іграшка,
У мене є дитинство, як це...
Ну, я взяв трохи на грудях, повісивши на пару карток, поки я бачив кнопку допомоги.
Ну, як кажуть, ближче до тіла.

картини 1
нешкідливий зв'язок між людьми, старша сестра спілкується з педагогом, тітка з молодшим братом, дід з водієм
(В дорозі, дідусь, що трахаються.) Дад отримав проблему, очевидно, його матір трахнув його вгору,
Так лікар актуальний. Мама, на увазі, не втрачає час і активно trunds з фермером, очевидно, radish дозріває.
Коротко, я Гц (такі варіанти). Старший брат, начебто, дає КУ працівнику, очевидно, переважає родину.
Бабця також зраджує поліцейського, або поліцейський закликає секс на телефоні (на вибір). Усі права, нехай рухаються.

Тут будуть 6 фотографії.

картини 2
Він був маленьким голодом (див. комбінацію «прибрати трохи на грудях»), питання «Чи є тарган? й
По-перше, я не звернув увагу на текст, але тоді мені довелося прочитати його. Я зрозумів, що вони були виснажені на своїх кухнях.
не у всіх тарганах, що їх мишей, важко уявити =) таргани довго на полицях як делікатеси

картини 3
гарненькі
Гарне пиво - це ціле пиво в Китаї. Громадяни, не купуйте пиво в конях!
Швидкий потік
Автомобілі так трахаються швидко. до
Третя людина не знає, що збиралася.

картини 4
гарні товсті жінки
Дуже красива =) Ну, мода в Китаї, або автори просто перевернуті.

картини 5
гаряча хлопець. «Зазирніть, не пропустіть, купуйте картину. й
Ракизм не всі права в Китаї.

картини 6
Чи знаєте хто, де на північ і де на південь? На якій підставі вони малюємо такий висновок?
Як я можу пояснити цю дитину? ?
До речі, на далекій правій картині, повні хлопці здаються сміятися на тонких =

Поштовий індекс
160 карток, Я не роблю все, але я думаю, є багато цікавих речей, які я вибрав на мій погляд.
Дякуємо за Вашу увагу, автора.

734168 р.

Джерело: