Огляд Jiväskylä (Фінляндія)

2009 рік Я зумів відвідати і працювати в Фінляндії, в місті Яв'яскла.
Я вирішив поділитися фотографіями.
Ось близько 40 фото. Не одягатися занадто важко.

Так давайте старт.
Він був липень 2009 року. За 3-й рік поспіль я пішов на роботу в Фінляндії на літо. Я працював там на будівельному майданчику, в фірмі мого батька. У мальовничому і невеликому містечку Живля. Про 3 години на машині з Гельсінкі.
Місто знаходиться в 147 км на північному сході Тампере і 270 км на північ від Гельсінкі, біля озер П'янне і Кейтле.
Він був заснований наказом імператора Миколая І від 22 березня 1837 р. ?

Ну і тепер давайте до фотографій і підписів. При перевстановленні Windows =()
1) Першим сюрпризом було те, що навігатор був провідним у нас.
Коли ми підібрали, ми побачили катеґи, і ми пішли до менеджера, в зламаній англійській мові, запитати, що будинок нам було, і ключі. В кінці ми привели до такого будинку = Будинок був 2 кімнати, кухня і найбільший бонус, ванна в будинку. Я був дуже щасливий в цьому будинку =

2 000 р. Перш за все, що я зробив камеру з Артура (два з нас там) і пішов дивитися. Не вдарив жорсткий, особливо не знаю, як використовувати дзеркала = Ось вид, відкритий 100 метрів від будинку =

(3) Ось ще один погляд.

(4) Я пішов, і я бачив підйомники. Виявилося, що це місто гірськолижного курорту, а влітку воно схоже на місце для відпочинку з міста.

(5) Це те, що було вниз по річці...

(6) Перегляд в інших напрямках =) Шукаємо

7)

(8) КСНУМКС%

р.

(9)

10)

11) Я зробив маленьку картину, і вирішив відправити, після того, як будинок, на шляху, трохи практикував фотографувати на квіти =

12) Квіти знову, вони не будуть одягатися принаймні на спільних фотографіях =

15) Ну, ось останні квіти, потім переходять на більш інформативні фотографії =

16) так в між і домом, перед наступним будиночком тут є лавка, яку потім п'яний трохи пива =

17) Далі, Я вирішив піти вниз слайд, який ми зупинилися на 10 хвилин в машині, і похилості я зустрів ці чудові тварини =

р.

18) Коні прогулялися на великому полі, а не одна душа була живою, але територія забрали:

19) Є вони.

р.

20)

21) Ну і перший день фото був над тим, що акумулятор вийшов.
Вони йдуть додому і готові до першого дня роботи.
Поїхали 20 хвилин на роботу. Тут ми на будівельному майданчику, картина автостоянки =

22) Камера була взята на роботу і була з фотографіями.
Так ось вид об'єкта.

р.

23) Як завжди, перш за все, щоб зробити, щоб піднятися, а потім отримати до роботи. 2 фото виду з 4-го поверху об'єкта.

24) Вид є іншим способом.

25) Під час бродіння я дізнався, що це був майбутній лікар. Тепер вид з кишечника =
Ось вид підвалу =

26) Ну і зараз ми йдемо вище, і ми починаємо склеювання стрічки на швів гіпопрока.
Сонце

27)

р.

28) А потім стіни кладуть шпаклівку і розтягують, і що відбувається.

29) і тут

30) З машиною, як це, шпаклівка на стінах.

31) Але за допомогою цього компресора повітря подається в поливальну машину.

32) Ось робочий процес =

33) Про роботу, як все, що я знайшов в житті =
На шляху назад я помітив машину для різання труб =

34) Коли я отримав додому, я помітив цей знак.

35) добре і фото з вікна котеджу =

36)

Додано до [mergetime]1312743754[/mergetime]
Дякую за вашу увагу. Я дуже сподобалося, це було красиво.

р.

Джерело: