Найбагатші ковдри одружилися.

Найбагатша жінка в Іспанії, яка володіє більш ніж десяти старовинних замків, має величезну колекцію творів мистецтва і є далеким родичем Вінстонської Церквілл і принцеси Діани, вирішив дати її сім'ї величезну безтурботність, щоб дозволити їм маррі звичайного працівника з відділу добробуту, який молодший, ніж Дючі 24 років.

The Duchess of Alba - 85 років. Згідно з книгою Guinness Records, жінка має більш благородні звання, ніж будь-яка інша благородна людина світу. Alba має 7 дубових заголовків, 22 підрахунку та 24 знакових назв. Також, як жарт суб'єктів Дучеса, вона має неоднозначно одне з найдовших імен у світі. Повне ім’я роялті звучить Марія дель Росаріо Каетана Альфонса Вікторія Євгенія Франциска Фітц-Джемс Стюарт і Сильва. (практично всі чесно вкрадені з Rambler.ru)

Як голова Будинку Алба з 539-річною історією, Дючі мають право їздити на конях в Севільському соборі і не коліно перед папою. Найбагатші жінки в Іспанії не можуть маррі за любов. Не менше, якщо його дружина є благородною кров'ю.

Для такої спілки найбільш благородної людини у світі потрібна згода її шести дітей, які, як справи люблять підкреслити, всі тривалі розлучення. Всі діти Дучеса народилися з першого шлюбу царя до сина герцога Сотомейора Педро Луї Мартінес, який загинув в 1972 році.

Поточний вибір Duchess є Alfonso Dies. Працює в відділі соціальної безпеки і веде рекламу. У 2008 році, а потім сім'я Дюйса зробила гостре засудження цього кроку. Іспанський король Юань Карлос особисто назвав Дюйси Альба і поспілкував її в'їзд в «розбірний» шлюб.

Тепер, проте, здається, Duchess вдалося знайти спосіб навколо своєї родини заборону. Виступ був простий, як всі геніу - Альба вирішив під час свого життя, щоб дати дітям спадок через них. Крім того, оберіть роял Альфонсо Дідів підписали папку, яка не претендує на монету від держави своєї майбутньої дружини.

«Афлонсо не потребує зерна мого багатства. Все, що він потребує, Дучі Алба - сказав він.

Якщо простий соціальний працівник може бути викликаний неможливим, то діти Дучеса навряд чи. Королівський має шість дітей і вісім онуків. Кожен з них отримає замок, а також значна частина землі. Властивість найбільш благородної жінки в світі тепер буде керуватися її злодим сином. Згідно з різними оцінками, фортуна герцогів Альба коливається від 60 млн євро до 3,5 млрд євро. Не вважає себе багатим.

“Так, у мене є багато творів мистецтва, але я не можу їх їсти!” Вона сказала: Колекція Alba включає в себе перше видання Don Quixote, а також карту Америки, складеного Колумбом.

Це не перший раз Дючі Алба шокували родичів з її «неприйнятною» поведінкою. У 1978 році царський незаконно одружений Єзурес Агуіррр і Ортис де Сарат. У Іспанії наприкінці 70-х років ця подія викликала величезний скандал. Пара жили щасливо разом майже чверть століття. Ісус де Сарат помер у 2001 році.

І ви, ви знаєте, джентльмен... З якоїсь причини я заздрив їх як... Більше 20 років. У мене все.

Джерело: