Навчальний курс.

Я довго читаю YP і тепер я вирішив.
Створіть свою першу тему і розкажіть про це.
Імпресії під час підводного плавання.

У вас буде кілька фотографій і фотографії мене під час і після того, як
закінчення курсу. Я буду знати, коли я зробив.

Є багато міжнародних дайвінгових організацій, які працюють за світовими стандартами, такими як ISO (Міжнародна організація стандартизації) та WRSTC (World Holidayal Scuba Training Council).
Проведення курсів та сертифікація для диверсів по всьому світу.
Наприклад, деякі з них:

PADI – Професійна асоціація підземних інструкторів
SSI - Scuba Schools Міжнародний
Міжнародна асоціація нітроксів та технічних диверсій
Національна академія інструкторів
Національна асоціація підземних інструкторів
PSAI - Професійна асоціація підводних човнів
UTD - Уніфікований командний збір

Курси цих організацій приблизно однакові, з незначними відхиленнями в напрямках, деякі фокуси на класичному дайвінгу, інші використовують деякі допоміжні технічні обладнання та ін.

Найголовніше – отримати досвідчений і відповідальний інструктор.
Я вирішив взяти курс з ПАДІ, як я був комфортним з розташуванням своєї школи, а інструктор надихнув впевненість.
Було прийнято рішення зробити два курси поспіль, першим, Open Water Diver, в кінці якого дозволено проводити незалежні діви в парі до 18 метрів і другий, Advanced Open Water, що дозволяє дражати до 30 метрів.

Початковий, обов'язковий курс триває 5 днів, під час яких ви навчитесь теорії та використання обладнання.
Вся теорія передається в основному за допомогою відеоматеріалів і книг, все, що незрозуміло, вказане інструктором.

У моєму випадку, перші 2 дні, всі тренінги пройшли в басейні. Після вивчення обладнання та теорії, практичних заходів та вправ, таких як видалення та підгодівля маски під водою, видалення ротової маси та ін.

Наступні 3 дні майже однакові, але вже відкриті море, 3 і 4 дні занурення на глибину 12 метрів і 5 день максимальна глибина початкового рівня сертифікації становить 18 метрів.

Перші діви в високих морях були досить цікавими, але якщо слідувати правилам, які навчалися в теорії, і найголовніше, завжди залишаються спокійними, то швидко освоювати, звикати і почати звикати.
Чистий задоволення від занурення в абсолютно іншому світі.

Під водою ви забуваємо про те, що відбувається поза, сприйняття звуків і кольорів змін, підводних істот і рослинності з їх різноманіттям.

Різні корали ...

Риба...

Риба...

р.

Мурена, вона була дупа, мала трохи турбувати.

Види як кульки, в небезпекі, переповнені як кулька. (забарвлений в процесі наплавлення)

Після виходу води ви відчуваєте всоні, в основному пов'язаний з накопиченням азоту в організмі.
Стандартні резервуари для дихання містять повітря, що містить 21% кисню, 78% азоту та ще 1% інших газів.
Існують різні дихальні суміші з підвищеним відсотком кисневого вмісту, при використанні яких стан "виход" набагато простіше.

, Україна

В кінці 5 днів курсу ви отримуєте міжнародний сертифікат Open Water Diver, що дозволяє дайвінг до 18 м практично в будь-якій точці світу.

Наступний курс триває 2 дні, під час яких практична їзда на відкриті води до глибини до 30 м, після чого ви отримаєте міжнародний сертифікат Advanced Open Water.
До 30м.

З цим сертифікатом ви можете видалити всі необхідні обладнання для дайвінгу практично в будь-якій точці світу і насолоджуватися підводним світом. Всі діви повинні здійснюватися принаймні в парах з іншою особою.

Всі Звичайно, ми святкуємо закінчення курсу!

Є багато фотографій, які я можу розмістити, якщо я люблю їх.
Якщо хто цікавиться, чи є питання, я з радістю намагаюся відповісти.

Джерело: