Блок спеціальних операцій

У неділю я був занурений у найохоронніший дворик Санкт-Петербурга, до бази спеціального підрозділу.
Делегація китайських товариств, що складаються з дітей працівників Міністерства охорони здоров’я Народної Республіки Китай, які загинули в лінії обов’язки, прибули в Санкт-Петербург. Після культурної програми в музеїх та палацах нашого міста, вони пішли відвідати братівського міністерства для огляду обладнання та зброї, що використовуються в Росії для правоохоронних органів.

32 фото © Paul 'PaaLadin' Seeds для Reedus News

01. Мар Звісно, найважливішим в флоті загону є БТР-80 з двигуном 260 к.с. та кулеметом КПВТ 14.5 мм.

02. A 7.62 PCT відпаде вежу, і отвір є самотніми.

03.03.2014 р. У сервісі агрегату є як російські, так і зарубіжні розробки.

р.

04.03.2014 р. Наприклад, цей автомобіль "Гуммер" оцінив правоохоронці за видатні характеристики аудіосистеми, що дозволяє в разі масових бульйонів переривати шум натовпу.

05. У На базі мікроавтобусів «Примушені» та «Газель». Всередині є такі цікаві речі, як «Каміш», «Бмлбе», «Грото», «Варан».

06. У До речі, сам «Варан» – робототехнічний комплекс.

07. Мар На жаль, з'явився невеликий епіч, коли робот був встановлений, щоб заряджати день тому - вони забули перемикач на тілі, і в результаті робота відмовилася від повороту. Не вдалося швидко покласти на зарядку, він заряджається надовго. В результаті вони показали своїх гостей безперечно.

08.03.2014 р. Контроль роботи.

09.03.2015 р. Мобільний рентгенівський комплекс "Бмлбе".

10. Також було незаперечне «Фіат», на яке прибув персонал на сцені, і примітив «Тігер», про який пізніше ...

11. Також була представлена різноманітна колекція стрілецьких зброї, що використовуються військами. Почати з гарматами...

12... і закінчуючи снайпером і штурмовою зброєю.

13.00 р. На цій подорожі було приємно оглянути зброю.

14. Військовий солдат заготовки пояснює розмір прицільного бруса. "Друк літати, син!"

15.00 р. Російські розвідувальні органи також не заперечували себе на задоволення проведення військової зброї та поцілунків з закритим прицілом.

16.00 р. Поціновувачі легко розпізнати це чудове гармату. Швидкознімний дизайн дозволяє таємно доставити його на місце використання, але, на жаль, бочка швидко проходить, і вона повинна бути часто змінена.

р.

17.00 р. Діти з китайської делегації слухали інтерес до лекції про досконалість російської зброї.

18 років Розмір використовуваних компонентів.

19.00 р. Пансіонат делегатів особливо зацікавився широкозабарвними гранатами.

20. Чоловіча частина делегаційно захопила цей інтерес.

21. Китайська делегація була особливо зацікавлена в російській печеніг кулеметі, яка дозволяє одній людині боротися з силами, які багато разів перевершують кількість.

22. При перевірці технічних засобів вибухонебезпечних техніків діти дали шолом від Grotto, призначений для безпечної роботи з вибухобезпечними пристроями.

23. У боротьбі з агресивно налаштованим натовпом використовувався справжній інтерес.

24. У зв'язку з широкими колісними базами та важкою вагою ці автомобілі використовуються для блокування вулиць і блокування несанкціонованих мітингів. «Чи не можна перевертатися на такий автомобіль», - сказав офіцер.

174184

25. Наприкінці перевірки всі прийшли до головної експозиції - бронетранспортер.

26. Я сидів на броню, я знімаю... а потім всі вони розбили.

27. Виявилося, що це традиційне фото для таких заходів на бронетехніку. Я був рубаний, я думав, що він був!

28. Наприкінці візиту в селе, присвяченій пам'яті загиблих поліцейських, які загинули в лінії обов'язки.

29. Члени делегації, що надходять над знаком пам’яті герба їх служіння до складу знецінення.

30. Перед посадкою автобуса делегація проживала на фоні символу розпаду.

31. Пам'ятний значок присуджено співробітникам Санкт-Петербурга.

32. Логотип Мін.

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное