Це важко Бразильський прямо.

Скоріше, це. У місті Сан-Паоло, столиця Бразилії, виконав обіцянку виборцям, запропонував законопроект відсвяткувати Парад рівності наприкінці кожного грудня. - Heterosexual Pride Day. Як вона повинна, з шамбою, мамба та іншими радами. Він пропонував, незважаючи на те, що гасіння від різних правозахисників, які звинуватили його з усіх гріхів, від фашизму до чогось, крім обмежень (за Folha de Sao Paulo, він навіть отруював собаку і травмував автомобіль), і, як він пояснив себе напередодні голосування, «Я не вірю, що мій пропозиція буде прийнята, але я не можу розчарувати сподівання моїх складових». Не спрямований на чесність, нормальні геї чоловіки, це просто спроба обрівняти прямі чоловіки з тими, хто зараз має зайві привілеї. Чому можна провести геї паради на проспекті Павла, але не піти на честь Ісуса або на честь любові чоловіка для жінки і жінки для чоловіка? Що, я думаю, неправильно. й

Таким чином, голос відбувся, і автор пропозиції «при приємно здивовані реакцією колег», оскільки вексель пройшов з «хуралом», з 5 «гайностом» і 2 абстентій, з додаванням спеціального пункту в оригінальному тексті, який «новий відпочинок не буде спрямований проти геїв, це буде свято рівності, що дає право висловити свою думку тим, кому привілеї, надані гомосексуалістам, здавалося зайвим». Тепер, за документ, який став законом, він повинен бути підписаний Signor Gilberto Cassab, мером міста. І він не поспішає, відповідаючи питання журналістів та депутатів, які «не повинні бути дуже важко думати про те, що і зважити все» і нічого іншого. Він, хороший католицький батько п'яти, зробив це ясно, що він любив ідею Сигнора Аполлінаріо. Але зараз ситуація досягла лінії обробки, все непросто. Майже відразу ж потужна LBGT почала атаку на міській зали, з якою бразильські політики підштовхуються про заспокійливу, так як вона доведена, що може бути здатне порушувати будь-яку кар’єру. «Цьому святі неодмінно буде день великої ненависті і тріумфом зла, - сказав він у заяві. День Наречених Гетеросексуалів не можна відсвяткувати, оскільки він підірвав всі досягнення LBGT і глобального руху прав людини. Ця ідея розчаровує молодих людей, підкреслюючи довіру в ідеалах нашої громади, і ми зробимо все для того, щоб вона не сталася. й

Враховуючи, що звернення бразильських непрямих людей було миттєво приєднано до своїх колег з США та Західної Європи, в тому числі правозахисних організацій «великий профіль», які вже заявили, що «ідея прямої паради має агресивну пропаганду природного сексу, тобто це суперечить не тільки ідеалам гуманізму, але й логіці історії», я не можу повернути язику засуджувати Señor Kassab. Він ще не старий, дуже активний і успішний, він має багато планів, і не ризикує все це для допомоги деяких мужних чоловіків спати, шкода, з жінками і жінками спати, знову з чоловіками.

посилання

Як жарт йде,

Чому ви хочете емігрувати?
Стаття про покарання за гомосексуальність була скасована.
- Так що?
- Я боїться, що вони почнуть практикувати його в порядку.

Джерело: