459
Банк Тро-ло!
Я бачу, що тролінг відбувається не тільки на онлайн-форумах і між старими друзями, але і не в такому серйозному банку, як Домашній кредит. Рік тому два тис. євро були в своїх напружених руках, і плани їх збереження і багатозастосування зрілі в моєму раціональному робочому місці. Немає нічого кращого, ніж внесення вкладу в банк. «Домашній кредит» пропонує хороші умови для депозиту - 5% річних з капіталізацією відсотків. Строк вкладу становить шість місяців, якщо вкладник не з'являється в банку після закінчення терміну дії депозиту для виведення коштів, Головна Кредит Банк автоматично розширює депозит за тим самими умовами. Шість місяців минуло, я не ходив за гроші, я думав «видали відсотки». Сьогодні, рік після подій, оператор зв'язує мене і нагадує мене в щасливому голосі, який я допоміг їм. Тоді він збільшує інтенсивність щастя в голосі і каже, що умови мого депозиту були скасовані 6 місяців тому, тобто мої гроші знаходяться в банку протягом шести місяців без нарахування відсотків. Кредит - це те, що цей депозит на Home Credit називається Good News. Не попередив мене про зміну умов депозиту, я вірю, що це зроблено з метою, добре, це банківська тролінг.
749080р.
Джерело:
749080р.
Джерело: