Ми досліджуємо небо на вішалках

Будь ласка, не порушайте, буде 10 фото і відео.
На північному сході Білорусі знаходиться невелике місто Сенно. Не знайдено спеціальних архітектурних пам'яток. Але ось один, який приваблює багатьох любителів неба - покинутий аеродром. У радянських часів використовувався для потреб малих літаків, до сусідніх міст були навіть регулярні літаки. Тоді з розпадом союзу все прийшла до розпаду, але тут ходьба більш-менш збережена. З 15-20 років тому відбулися деякі змагання, велика кількість вішалень-блискавок. Що ми говоримо.
Це сталося буквально вчора. Побачивши в небі велика різнокольорова знезаду птаха кидається в аеродром, завжди хотів літати. Приготувавши птах для польоту, я попросив вішати власника блиску про це цікаве хобі. Фото і відео з милом, тому якість доречна.
Власне, сам кульприт, зустріч - повісити блиск:

Відео:

28.4 Мб, 3:48

Ташборд:

Швидкість вішалка залежить від типу крила, може бути до 150 км / год. На повільному крилі, швидкість близько 80 км / год В цілому майже всі пристрої є домашніми, бензиновим двигуном з японських автомобілів (Honda, Subaru) береться в якості основи, так як головка циліндра не чавунна і сам двигун набагато світліше. Об'єм двигуна відрізняється, тут він в можливостях і руках. Охолодження двигуна - вода, редуктор виготовлена для гвинта, сам гвинт виготовлений для замовлення. З слів власника цього дива я розумію, що майже все інше також зроблено для замовлення, а в Росії.
Вартість готового пристрою починається від 15 тис. зеленого. Але, як сказав співрозмовник, чому платити багато, коли у вас є руки (Я повністю погоджуюсь з цим). Фото посадки в транспорті:

Відчувається, що ви сидите в повітрі в задній частині мотоцикла. Не дуже багато триматися, тому я переконливо вичавив фото, я думаю, що восени від 300 метрів явно не сподобається йому. Ось вид з землі:

Р

Найгірший для мене був зліт і посадка. Точно, посадка, зліт ще не встигла відлякати. В цілому весь рейс відбувався як мрія, особливо з тих пір він вийшов повністю спонтанно. Я прийшов і попросив і туш. Хтось захопив свою наряду (коротки і ярсі), все ще є набагато крутіше. Ось і сам рейс:

Габаритний зображення

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

В цілому все так добре і красиво зверху. Плоскі поли, пальові будинки:

Р

Найбільше озеро називають дуже банальним - Сенненський.

2998067р.

В цілому небо добре і спокійно. І тепер у мене є мрія...

Додано до [mergetime]1313319941[/mergetime]
У будь-якому місці...

738983

Джерело: http://