541
Торт Яп
Привіт. Останнім часом все більше і більше користувачів говорять, що YAP більше не є тортом (і навіть не торт). Навіть, відоме всім, Коммерсант був приємно розчарований в цьому розважальному порталі і вибрав, щоб залишити. Моя подяка, друг. Я надію, що ви приєднаєте наші рядки користувачів YAP.
Але це не про те, що YAP не торт, але про те, як зробити його цікавим, зробити торт! Для того, щоб NAP було якомога простіше, дайте задоволення, море позитиву і посмішки, ви знову повернулися до неї і знову, вам потрібно заповнити ресурс цікавим змістом, і найголовніше, авторський зміст (як багато користувачів вже відзначили) себе, не змінюючи відповідальність іншому!
Фото та текст під ним.
Не ламайте набір, я буду знати.
Я вирішив взяти на себе справу. Я думав YAP знову торт! Це легко сказати, але робити ... І я думав, і я думав. Ідея прийшла, дивно, дуже швидко. Торт YAP - нічого простіше! Щоб зробити торт, вам буде потрібно: яскрава головка (для створення ідей), камера (в пагонах), руки (в пагонах), очі (дивитися те, що ви знімаєте), добре, і кожна інша деталь.
Дякуемо! Купуючи правильні інгредієнти. Ціна питання 350 р.
Не все.
Апельсини лущуть. І ось мій улюблений конденсований дівчина.
Соковиті скибочки.
Міністерство охорони здоров'я попереджає: Перед вживанням фруктів перевірте їх на придатність.
р.
Намагайтеся втекти на злочин!
Інтершар
р.
Це так!
Всі успіхи знаходяться в згущеному стані. Тільки освічені люди знають це!
Чому ви вибрали торти?
1) Швидко.
2) Дешеві.
(3) Він добре смакує (переважно, що якщо випікати скоринки самому, швидше за все, буде спалюватися).
1280320р.
(без моєї допомоги, звичайно).
р.
Радіоактивний ...
Не шкодуйте конденсованих! Нехай це тече.
Необхідно шоколадний шар. Шоколад + terca=
Наріжте нітарину, агрусу, сливу. Артистична фруктова різьба. Ретельно викласти листи. Робота практично виконана. YAP майже так само, як і раніше!
Всі права, робота виконана! Я хочу, щоб кожен щасливий - YAP торт !!!
Чай, кава. Смачного!
P.S. І ви будете пити чай і рідний торт!
Дуже дякую.
Джерело:
Але це не про те, що YAP не торт, але про те, як зробити його цікавим, зробити торт! Для того, щоб NAP було якомога простіше, дайте задоволення, море позитиву і посмішки, ви знову повернулися до неї і знову, вам потрібно заповнити ресурс цікавим змістом, і найголовніше, авторський зміст (як багато користувачів вже відзначили) себе, не змінюючи відповідальність іншому!
Фото та текст під ним.
Не ламайте набір, я буду знати.
Я вирішив взяти на себе справу. Я думав YAP знову торт! Це легко сказати, але робити ... І я думав, і я думав. Ідея прийшла, дивно, дуже швидко. Торт YAP - нічого простіше! Щоб зробити торт, вам буде потрібно: яскрава головка (для створення ідей), камера (в пагонах), руки (в пагонах), очі (дивитися те, що ви знімаєте), добре, і кожна інша деталь.
Дякуемо! Купуючи правильні інгредієнти. Ціна питання 350 р.
Не все.
Апельсини лущуть. І ось мій улюблений конденсований дівчина.
Соковиті скибочки.
Міністерство охорони здоров'я попереджає: Перед вживанням фруктів перевірте їх на придатність.
р.
Намагайтеся втекти на злочин!
Інтершар
р.
Це так!
Всі успіхи знаходяться в згущеному стані. Тільки освічені люди знають це!
Чому ви вибрали торти?
1) Швидко.
2) Дешеві.
(3) Він добре смакує (переважно, що якщо випікати скоринки самому, швидше за все, буде спалюватися).
1280320р.
(без моєї допомоги, звичайно).
р.
Радіоактивний ...
Не шкодуйте конденсованих! Нехай це тече.
Необхідно шоколадний шар. Шоколад + terca=
Наріжте нітарину, агрусу, сливу. Артистична фруктова різьба. Ретельно викласти листи. Робота практично виконана. YAP майже так само, як і раніше!
Всі права, робота виконана! Я хочу, щоб кожен щасливий - YAP торт !!!
Чай, кава. Смачного!
P.S. І ви будете пити чай і рідний торт!
Дуже дякую.
Джерело: