Як рибні кульки, крабові палиці та ін.

Blogger i-cherski пише:

Під час екскурсії в Сінгапур, наша невелика, але тепла компанія журналістів запрошувала відвідати рибний кульковий завод. Відвідування цієї фабрики не досягне мене відразу, тому що не кожна харчова фабрика подарує показати журналістам, що це насправді зроблено з. Але тут все було представлено дуже чесно і відверто, тому потім короткий звіт з фотографіями.

28 зображень

1,1 км Почати з щасливими дітьми. Діти в постері показують, скільки вони люблять продукцію заводу. І до речі, вони не лежать - в численних місцевих кафе я бачив аналоги цих дітей різних версій куль з великим апетитом.

2,2 км І варіанти дійсно багато, з великою кількістю всіляких смаків, добавок і т.д. Добре, упаковка досить мила.

3. У Тур почався з дегустацією. Я не хочу спробувати будь-який з цього знову, але він добре смакує. Ми просто не звикли до неї, і ми її робимо без соусів, спецій та ін. Але якщо ви залите щось право, то можливо навіть делікація.

4. У Щоб проникнути секрети процесу, ми втрачаємо в темряву.

5. Умань І ми потрапляємо в примусову стерилізацію приміщення. Тільки ті, які ретельно промивають руки.

Р

6. за наступними інструкціями точно

7. а потім протерти руки, теж, згідно інструкції.

8... і в той же час миємо в деяких каустичних розчинах вже стерильні черевики

9. Навігація Крім того, існують спеціальні ролики на стіні для збору пилу \ пелюшки від одягу.

10. А ще і інструкція - куди піти без неї. Проте ми не використовували ролики, тому що ми дали нові стерильні роби.

11. І ось святість свят - склад вихідних матеріалів. Я чекав, щоб побачити живу рибу. Так, я смішний. Звісно, ці брикети в кольорових пакетах колись були рибними.

03039, Україна

12. Але після зустрічі трауера всі ці риби виглядають так:

13.00 р. Звичайно, в такому вигляді кілька людей з'їжуть її. Навіть фірмова упаковка не заощадить вас.

14. Таким чином, м'ясо щебене, подрібнюється і піддається ряду процедур, які дозволяють отримати від неї TEN імен різного смаку, форми і складу продукції.

15.00 р.

16.00 р. Там заміс. При цьому деякі секретні речовини додають в м'ясо, надаючи майбутні кульки консистенції гумових куль різної щільності.

р.

17.00 р. І ось орди кульок замочують в різних розчинах.

18 років А потім лікуються різними способами і температурами.

19.00 р. Деякі з них закінчуються ковбасами або щось.

20. І ось вони вже посипані і заморожені. Пакет з якоїсь причини вручну - ймовірно, автоматична лінія буде коштувати більше ручної праці.

8457099

21.

22. Ви запитуєте. І тут вони виробляються тут. Сировина однакова, добавки трохи відрізняються. Маса розгортається в тонкі листи, які потім перекручуються в шаровані труби.

23. Ось вони перед фарбуванням і різанням.

24. Далі майбутні палички дають необхідний колір

25. Потім їх розрізають і обгортають.

26. падати в ящики

27. а потім упаковано.

28. Це все. Ви можете запитати, чому я розчарував вас в крабовому походження паличок? Це просто правда життя. У нашому щоденному раціоні ми пропонуємо такі види їжі. І вони будуть ще більше, тому що є більше людей і менше їжі. І, звичайно, виготовляючи їжу з того, що не схожа на це на всій технології та технології отримання прибутку. Це набагато вигідніше продати чіпси, ніж картопля, і краще не знати про процес виробництва. Виготовляючи ласощі з м'яса фаршу, ймовірно, вигідніше, ніж з живої риби. І виведення даної фабрики становить 25 тонн продукції на добу, доступних до абсолютної більшості населення, навіть при низькому доході. Не існує сумнівів про якість цих кульок - в Сінгапурі, це дуже суворий, і продукт повинен пройти багато перевірок і сертифікацій, перш ніж це дозволено на ринку, і ще більше так в інших країнах для експорту. Ми, мабуть, суворі, але немає крадіжки або корупції в Сінгапурі. Ми маємо. Таким чином, виробництво життєздатного корму може бути укладане обов’язкові витрати даху, посадових осіб та інших аномалій, а також обов’язково щось інше, що набридло на заводі. Що додається до продукту, щоб компенсувати це, краще не знати. Можливо, саме тому Сінгапурі не страшні, щоб дати нам менше естетичного виробництва. Навіть найпривабливіший журналіст не знайде ніяких жахів.

Джерело: