686
Клуб-Музей "Камчатка" в Санкт-Петербурзі
Нещодавно я був в Санкт-Петербурзі, і як вболівальник роботи В. Цойя, я побував в цьому чудовому місці і був радий доброчесності барменів і простоти установи. Я взяв сувенір на холодильник і взяв деякі фотографії, які я хочу показати вам.
Котельний будинок «Камчатка» - це легендарне місце в центрі Санкт-Петербурга, де такі відомі люди як Віктор Цой, Олександр Башлачев, Святослав Задері, Андрей Машньін, Олег Котельніков, Віктор Бондарик та багато інших працювали як стекери. (www.clubkamchatka.ru)
Не складно знайти місце на всіх) «Камчатка» нічого не плутати.
передній
стінки
Панорама двору, де можна побачити вхід в клуб, потім фото стін в дворі
...
...
р.
...
...
пам'ятник
854630
належний вхід
р.
...
150Р
Це таке просте середовище всередині.
р.
Є багато картинок над баром, просто це.
Музика грає бабин-плеєр, як це. Коли я бачив, я не вірю очі, я спочатку думав, декор.
...
Сам котел, в який, поки я знаю, вугілля можна кинути.
клубні
Габаритний зображення
...
З відтінками є ніші, в яких можна виглядати і вивчити вміст докладніше.
р.
...
...
...
...
І це туалет.
таулет (збір)
Коли ми залишили, я зробив картину.
Не існує фото дивана, на якому музиканти сідають і відпочивали, і в цілому є багато побачити. Ви не пошкодуєте.
р.
Джерело:
Котельний будинок «Камчатка» - це легендарне місце в центрі Санкт-Петербурга, де такі відомі люди як Віктор Цой, Олександр Башлачев, Святослав Задері, Андрей Машньін, Олег Котельніков, Віктор Бондарик та багато інших працювали як стекери. (www.clubkamchatka.ru)
Не складно знайти місце на всіх) «Камчатка» нічого не плутати.
передній
стінки
Панорама двору, де можна побачити вхід в клуб, потім фото стін в дворі
...
...
р.
...
...
пам'ятник
854630
належний вхід
р.
...
150Р
Це таке просте середовище всередині.
р.
Є багато картинок над баром, просто це.
Музика грає бабин-плеєр, як це. Коли я бачив, я не вірю очі, я спочатку думав, декор.
...
Сам котел, в який, поки я знаю, вугілля можна кинути.
клубні
Габаритний зображення
...
З відтінками є ніші, в яких можна виглядати і вивчити вміст докладніше.
р.
...
...
...
...
І це туалет.
таулет (збір)
Коли ми залишили, я зробив картину.
Не існує фото дивана, на якому музиканти сідають і відпочивали, і в цілому є багато побачити. Ви не пошкодуєте.
р.
Джерело: