КОТЕАНТАНА

Вранці я отримав виклик з села і поінформував, що мій легендарний кіт Яся, перебування в Кірові, відвідуючи родичів, впав з підвіконня сьомого поверху.

Продовження цієї новинки було приємним: Яся ще не досягла асфальту, адже восени вона зуміла чіплятися лише рохова телевізійна антена в цілому будинку на п'ятому поверсі і тепер між життям і смертю. А власники цієї антени зараз в країні.

Звісно, я відразу ж зателефоную Кірову службу порятунку, побачивши історії - як відчайдушні рятувальники знімають коти з дерева, витягти собаки з колодязів, витягти корів від ковпачок. Але відправник каже, що вони не повинні зберігати тварин, період!

Я вимагаю номер телефону органів влади, я поясню, що це не кішка, але ... більш відомий кіт, ніж навіть собака Буффі! Вся країна знає Яшу!
Я пов'язаний з певним босом, який також сумно пояснює мені, що Кіровські рятувальники не зберігають тварин. Крім того, вони мають сходи тільки на другий поверх. А якщо кішка знаходиться на антені або на підвіконні, то це особиста власність, яка не повинна бути доторкана.

Я почав говорити про Komsomolskaya Pravda, яка бажала писати есе про героїчні в'ятка рятувальників, якщо вони все ще вирішили зберегти тварину, якось там за допомогою сходження обладнання.
[нек]
Я пообіцяв привезти в телебачення, щоб захопити їх подвиг. Ні. І тоді я раптом згадав Анатолію Фокіну, який протягом багатьох років зловив сніговика в лісах Ватка - про що я написав більше, ніж один раз. (Читати далі про «Великий Мисливець». Він досвідчений, акриловий і завжди з мотузками.

На щастя, Ясі Анатолій був в Кірові і відразу прийшов в будинок, де зібралися натовп навушників. «Чому не врятувати тварин, коли на телебаченні кожен день здається, що ви робите просто, щоб – тягнути котів від різних кішок! й

І так Анатолій, прив'язаний мотузкою до опалювального акумулятора, з вікна сьомого поверху швидко спускався до Яса. Моя кішка, хоча фольга, але в цьому випадку мудро перейшла в руки, відчуття слинації. Я не збираю картину, тому що я тримала страхову мотузку.

Я бачу, що чартер рятувальних послуг не передбачений порятунку тварин, і якщо інші рятувальники це роблять, це тільки з особистої байдужості. Але питання про те, що в таких випадках, якщо у вас немає такого Анатолія Фокіна?

Моя порада – викликати локальні ЗМІ. Журналісти – люди з підключеннями. Наприклад, я назвав знайомі журналісти телеканалу «Вітака» від Ren-TV Кірова Тетяна та Володимир Лисик.

Але вони не поспішали з камерою на місце надзвичайних ситуацій, і почали шукати рятувальників серед екстремальних хлопчиків і незабаром організували професійний сходження.

Для того, щоб ці хлопці були також наші і Ясея великий спасибі! Тільки Фокін прийшов трохи швидше, для цього знову відверто подяку Анатолію!
иж.кп.ру

Джерело: