Мій перший sazana рибальство

Доброго дня! Я хочу поділитися з вами сезон 2010, коли я вперше спробував себе в зловживанні sazan, в загальному я ловила струм на хребті, добре, тут запрошено взяти участь в риболовлі на sazan, і чому я не думаю, що я ... занурився в 4 ласощі, ми переїхали велику компанію з південного столиці Казахстану Алмати, щоб приїхати 300 км +, 20 з кора очі пристойно з-за кордону ми називаємо пуф, без доріжки або знання дороги краще не йти...

Будь ласка, не поламайте збірку, коли я закінчую.
І так, перехрестивши дорогу, п'яте в'язкість і мінеральну воду, прибуваємо на місці під назвою Караузяк, в дворі Пана Агі, що є ім'ям власника причалу ...

Протягуючи ноги, ми починаємо завантаження на човнах і fpyriooott, плаваючи на основу близько 40 хвилин.

Прибуваючи на підставі, розтягуючи ноги, маючи закуску, ми відразу перервуємось в битву, обладнаємо прутки, перевіряємо годівлі, насадки, на Базі є провідник, є 3 люди в екіпажі, 2 рибалки і керівництво, я був риболовля з другом, по дорозі від МСК, при роботі в Алмати в Тойота, Ілля ака Ляс

Габаритний зображення

Перша риба не займе довго чекати. За традицією, поцілунок і прогулянка Вася ... (одна з правил риболовлі на основі зразків менше 3 кг, щоб дати йти, як власник Ewald говорить, а також, що вони роблять вас, тут беруть трофей, так що ні питання)

У небажаних покаточках прийшов і оксен і караші, дратує, довелося вирізати з гігантської кукурудзи Голят, а потім не завжди ефективно.

148187

І так

Це захід сонця, час на вечерю.

У перший день вони половили делікатно, близько 10-15 сазань, майже всі були випущені, приймали струм одного на коктейльний кг на 6-7, на фото 8 точок зловили хлопці з іншого екіпажу.

О, так, я практично заготував, на перший день я хотів трохи спінути, я не займаюся хорошими, тому що з звички я взяв набір для Ultralight, тріфл не да відпочивати, і там не було великих пишностей, щоб зрізати ... але в 20 хвилин я відтягував 20 літрів. відро з лушпиння і дзвіночки для вінцевої страви однієї з варень основи, Судак в пивному Clair ... Ось про такі ковзання ±

І випустили стовпи,

В цілому 3 дні роси люблять 1, а не менше часу, витрачених на риболовлі, не рахують на життя. Я приніс додому близько 85 кг вибраного сазану, решту всіх, що не вписався в куобокс, необхідно звільнити. Це гарне, занадто.

Ліасик також приймав доброго ...

Додано до [mergetime]1313509968[/mergetime]
В цілому я думаю, що перше рибальство на sazan було успішним... фотографії струму, що в даний момент на ПК лежачи... Якщо я занурюсь на резервну копію, я залишаю чергове зобов’язання... Спасибі всім... Я можу ще пропустити звіти, за рік вони не були... все, спасибі всім за вашу увагу.

Джерело: