Жемчужина Центрального Казахстана

На жаль, є багато новачків, я один з них. Я повинен визнати, що YAP був прочитаний протягом 2008 року, ймовірно, але тільки нещодавно зареєстрований.
Так, ближче до точки. На тижні тому, мій друг, гірський туризм, повернувся з Каркаралінська, який поїхав чеські тури Томаш, Ян і Джакуба до місцевих вершин. Tovarisci спочатку з Праги, студенти, які вирішили провести свій відпочинок в різних екзотичних місцях. Протягом літа ми відвідали Афганістан, Таджикистан, Киргизія та Казахстан. По суті, останній етап своєї поїздки в питанні.
Я покатую фото поїздки. Плюс деякі бісеринки. Оскільки фотографії з'єднуються з трьома різними фотографіями, якість зображення може дещо відрізнятися.
Ось буде 32 фото, я запитаю вас, щоб не розбити його, коли я закінчую.

1,1 км Каркаралінськ є сакрою землею, перлиною природи, дивовижною своєю красою, вона називається «Казахстан Швейцарія».
Це лісовий острів, який знаходиться в величезному степу Центрального Казахстану з давніми горами, покритими вічнозеленими сосновими деревами, з кристальною поверхнею озер, сріблястими річками, казковими гірками і неповторними скелями. Каркаралінська область, для найчастіших доручених, є значним інтересом для відпочиваючих, гостей, туристів і просто любителів природи і історії.

2,2 км
Сьогодні Каркалинськ – найстаріше місто в Караганді, яке займає важливе місце в економічному і культурному житті регіону. Його історія почалася з невеликого степового селища, відокремленого в долині гірської річки, де в 1824 році була прокладено фортеця, а через три роки вона перетворилася в с. Козак. У 1869 році Каркаралінський став районним центром. До Сибіру до Сибіру відбулись чудові маршрути каравану з Середньої Азії – Велику Шовкову дорогу.
Сама місто оточена територією Карпатського державного природного парку - спеціально захищена природна зона площею понад 90 000 га, основними цілями яких, крім безпосередньо захищаючи навколишнє середовище, є також розширення рекреаційних заходів. У парку є 45 видів ссавців, понад 120 видів птахів, 6 видів рептилій, 2 види амфібій і 15 видів риб, лісоподібних видів, таких як сосни, береза, осінь, 18 видів грибів і т.д.

3. У
Казахський вчений і дослідник Shokan Valikhanov, російський мандрівник і етнограф Григорій Потанін, російський фольклорист Zataevich і багато інших відвідали тут двічі. Під час громадянської війни, яка зустрілася з Жовтневою Революцією 1917 року, Каркаралінська стала арою бойових дій, а ця частина історії ще більш примітна, коли один з найвідоміших білих гвардійських генералів, Лавр Корнілов, народився тут.

4. У
Природа тут казково красива. Стародавні гори є найбільшою таємничістю регіону. У невеликому оазисі є тисячі природних скульптур.
Тут в кентових горах орхідеї було знайдено, що виросло назад в часи динозаврів. Захищені місця, які передаються рукою людини. Тут ви можете знайти чоловічу олень і сором'язливого оленя. Є кролики і тумани в достатку. Ви отримуєте lynx. Безпрецедентна кількість птахів.
Мистеріозний кент гори беккон. Серед зелених масивів кам'яні колони піднімаються, ледве бур'яни висять над скелями, кам'яні блоки з короною загострені вершини. Ці кам'яні охоронці засмагляють народними піснями і легендами. А чарівність гірських озер і річок писали мандрівників тривалий час. Озери заповнюють бірюзовою водою, як і чаші щедрого господаря. Високий запах лісу сповнений грибів і ягід.

5. Умань

Р

6. Жнівень

7. Про нас

8. У

р.

9. Навігація

10.

11.

12.

13.00 р.

14.

5064930

15.00 р.

16.00 р.

17.00 р.

18 років

19.00 р.

20.

21.

22.

23.

(доб. 727)

24.

25.

р.

26.

27.

28.

р.

29.

30.

31.

32.
Це все. Я бачу, якщо деякі фотографії здаються поганими, так як я швидко вибрав більше 400 фото.

Джерело: