497
На човні в Макарєво або Топогра, be-be-be
Добрий день, кожен. Ми вирішили тут з другом і подругою піти на човні 100 км від Дзержинськ до с. Макарьевського, Нижнього Новгородського району. Це село славиться тим, що справа на берегах Волги є жовтий Макарівський монастир, нижче вимирання з Вікіпедії:
до Монастир був заснований в першій половині XV століття Монкарієм Желетовського і Неженського. Він названий після жовтого озера, на березі якого був заснований монастир Святого Макарія. Волга, зміни його перебігу, в кінцевому підсумку вбирав озеро, а монастир на Волзі.
Вони були завантажені положеннями, легким спиртом (віном і пивом) і щіткою.
Нижче наведено 71 фото. Хочу попередити критики. Хвиля на Волзі була близько 50 см, додаємо до цього невеликого ступеня інтоксикації фотографа і отримайте в результаті запалений горизонт у багатьох фотографіях. Для обробки, відверто, в той час як затишку, які потрібно писати, у людини оригінальна картина принаймні в расві я надішле. Так нехай прийде, буде коментарів, але трохи краще бачити все:
2,2 км Поблизу яхт-клубу, де живе наша яхта, ці люди постійно поєднуються.
З.С. Майб один день я спробую його занадто.
3. У Гарний, як вони швидко управляти своїми вітрилами, тільки стрибком і він вже перевернув вітрила.
Р
4. У На підході до Нижнього часу, незалежно від того, скільки ми йдемо там, цей корабель плаває, я не знаю точного імені, але це красива, тиха, тільки вітрила іржі ...
5. Умань Це корабель, вітрила запалилася сонцем.
6. Жнівень Ми підходимо до Нижньої церкви Карпов на фоні місту, античності та сучасності.
7. Про нас капітан краплі рідкого баласту, хвиля велика, стоячи це небезпечно.
8. У Тут будуть деякі фотографії Нижнього Новгорода. Я не буду прокоментувати, бо багато хто знає, які ці споруди. Насолоджуйтеся гарним видом на Нижню річку. Це незабутній пам'ятка, якби ви приїхали до іноземного міста і подивилися на неї з боку.
9. Навігація Променад
р.
10. І знову на набережній.
11. Церква є однією з...
12. Церква знову.
13.00 р. Детальніше
14. Знову.
15.00 р. Гарний вигляд
16.00 р. Сонце прекрасно сяє.
383168
17.00 р. Променад
18 років І більше. Кремль видимий
19.00 р. Кремля теж.
20. Сонце стежить за горизонтом - і почалася така краса, погляд, захоплення.
Р
21. Це красива.
22. Я не можу допомогти, але працювати трохи.
23. Найпопулярніші ігри
24. Тоді ніч почав, ми проходимо уздовж буй, благословення вони підсвічували, прогуляли і прийшли, відразу ж прокинулися, і наступний ранок знеболюється і побачив цю красу ...
25. Як це?
26. Чудовість душі...
27. Зареєструватися
28. Детальніше
29. Ми практично там.
30. Ми висадили і вирушили всередину.
р.
31. Променад
32. Перемістити на
33. Ми йдемо.
34. Я відразу скажу, що, на жаль, всі храми були закриті для замків, послуги тільки закінчилися, тому ми просто прогулялися всередині монастиря.
На другому поверсі на лівому поверсі використовуються барнаки паравійської охорони монастиря.
35. Дзвінниця
36.00 Р Золотий лист
37. Давайте подивимося ближче.
38. Все зелене.
39... і прекрасний, легкий вид
40. Це монастирський кладовище. Середній вік церковних рабів похований на 90-110 роки.
41. Все цвіте, все добре вкрито і красиво.
42. Вхід в магазин
43. Виноград, реальний, ух, церковне вино тепер
р.
44. Квіти.
Р
45. Вони зберігають дрова. Цікаво, що тут з'являються свіжі.
46. Офіційна частина надходить, давайте обсмажити трохи м'яса, ур.
47. Риба хвора, не може йти глибоко
48. На шляху до пікніки був зустрінеш, капітан натискав кнопку, човен зробив фа-фа і герон в'явся, який вийшов - див. нижче.
49.00 р. Походимо.
50.00 р. Плетемо.
51. Плавання для пікніки.
р.
52. Ми їсти м'ясо, рибальство (хоча неуспішно), і ми прокидаємо ... в ванну, так, на березі заходу сонця біля села Лисково є ванна на воді. Чудова річ, я розповім вам. Так, глибина під ванною становить 6 м, тому їх викопують всі сорти разів без побоювання розбиття шиї.
Є вона. Він виглядає невизначено.
1 999 р.
53. Це прямо з пари і в воду. Температура в парилці становить 100 грам, температура води становить 24 градусів.
капітан зображений.
54. Тут можна посидіти на хребта.
55. І їсти свіжозварений спекотний відро з пивом
р.
56.00 р. Це наш корабель.
57.00 р. І більше.
58. A Farewell Шукаю в Краса
59.00 р. Для цього ваш.
69
60 хв Це остання фотографія в цій колекції (сорті для помилкової кількості фото).
Хочу сказати – друзі, відпочивати на річці, в лісах, бо це так чудово. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Я зізнаюся, що в 1,5 днів я відпочив з моєю душею і тілом !!! І перейдіть на роботу!
З.С. Ви ревматографію? І я пропоную!!! Ви повинні бути мобільними, Ендрю!
Я зробив!
Дуже дякую.
Джерело:
до Монастир був заснований в першій половині XV століття Монкарієм Желетовського і Неженського. Він названий після жовтого озера, на березі якого був заснований монастир Святого Макарія. Волга, зміни його перебігу, в кінцевому підсумку вбирав озеро, а монастир на Волзі.
Вони були завантажені положеннями, легким спиртом (віном і пивом) і щіткою.
Нижче наведено 71 фото. Хочу попередити критики. Хвиля на Волзі була близько 50 см, додаємо до цього невеликого ступеня інтоксикації фотографа і отримайте в результаті запалений горизонт у багатьох фотографіях. Для обробки, відверто, в той час як затишку, які потрібно писати, у людини оригінальна картина принаймні в расві я надішле. Так нехай прийде, буде коментарів, але трохи краще бачити все:
2,2 км Поблизу яхт-клубу, де живе наша яхта, ці люди постійно поєднуються.
З.С. Майб один день я спробую його занадто.
3. У Гарний, як вони швидко управляти своїми вітрилами, тільки стрибком і він вже перевернув вітрила.
Р
4. У На підході до Нижнього часу, незалежно від того, скільки ми йдемо там, цей корабель плаває, я не знаю точного імені, але це красива, тиха, тільки вітрила іржі ...
5. Умань Це корабель, вітрила запалилася сонцем.
6. Жнівень Ми підходимо до Нижньої церкви Карпов на фоні місту, античності та сучасності.
7. Про нас капітан краплі рідкого баласту, хвиля велика, стоячи це небезпечно.
8. У Тут будуть деякі фотографії Нижнього Новгорода. Я не буду прокоментувати, бо багато хто знає, які ці споруди. Насолоджуйтеся гарним видом на Нижню річку. Це незабутній пам'ятка, якби ви приїхали до іноземного міста і подивилися на неї з боку.
9. Навігація Променад
р.
10. І знову на набережній.
11. Церква є однією з...
12. Церква знову.
13.00 р. Детальніше
14. Знову.
15.00 р. Гарний вигляд
16.00 р. Сонце прекрасно сяє.
383168
17.00 р. Променад
18 років І більше. Кремль видимий
19.00 р. Кремля теж.
20. Сонце стежить за горизонтом - і почалася така краса, погляд, захоплення.
Р
21. Це красива.
22. Я не можу допомогти, але працювати трохи.
23. Найпопулярніші ігри
24. Тоді ніч почав, ми проходимо уздовж буй, благословення вони підсвічували, прогуляли і прийшли, відразу ж прокинулися, і наступний ранок знеболюється і побачив цю красу ...
25. Як це?
26. Чудовість душі...
27. Зареєструватися
28. Детальніше
29. Ми практично там.
30. Ми висадили і вирушили всередину.
р.
31. Променад
32. Перемістити на
33. Ми йдемо.
34. Я відразу скажу, що, на жаль, всі храми були закриті для замків, послуги тільки закінчилися, тому ми просто прогулялися всередині монастиря.
На другому поверсі на лівому поверсі використовуються барнаки паравійської охорони монастиря.
35. Дзвінниця
36.00 Р Золотий лист
37. Давайте подивимося ближче.
38. Все зелене.
39... і прекрасний, легкий вид
40. Це монастирський кладовище. Середній вік церковних рабів похований на 90-110 роки.
41. Все цвіте, все добре вкрито і красиво.
42. Вхід в магазин
43. Виноград, реальний, ух, церковне вино тепер
р.
44. Квіти.
Р
45. Вони зберігають дрова. Цікаво, що тут з'являються свіжі.
46. Офіційна частина надходить, давайте обсмажити трохи м'яса, ур.
47. Риба хвора, не може йти глибоко
48. На шляху до пікніки був зустрінеш, капітан натискав кнопку, човен зробив фа-фа і герон в'явся, який вийшов - див. нижче.
49.00 р. Походимо.
50.00 р. Плетемо.
51. Плавання для пікніки.
р.
52. Ми їсти м'ясо, рибальство (хоча неуспішно), і ми прокидаємо ... в ванну, так, на березі заходу сонця біля села Лисково є ванна на воді. Чудова річ, я розповім вам. Так, глибина під ванною становить 6 м, тому їх викопують всі сорти разів без побоювання розбиття шиї.
Є вона. Він виглядає невизначено.
1 999 р.
53. Це прямо з пари і в воду. Температура в парилці становить 100 грам, температура води становить 24 градусів.
капітан зображений.
54. Тут можна посидіти на хребта.
55. І їсти свіжозварений спекотний відро з пивом
р.
56.00 р. Це наш корабель.
57.00 р. І більше.
58. A Farewell Шукаю в Краса
59.00 р. Для цього ваш.
69
60 хв Це остання фотографія в цій колекції (сорті для помилкової кількості фото).
Хочу сказати – друзі, відпочивати на річці, в лісах, бо це так чудово. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Я зізнаюся, що в 1,5 днів я відпочив з моєю душею і тілом !!! І перейдіть на роботу!
З.С. Ви ревматографію? І я пропоную!!! Ви повинні бути мобільними, Ендрю!
Я зробив!
Дуже дякую.
Джерело: