Баск – новий вокаліст Арії?

Микола Басков: «Арії» звучать нові!
Ексклюзивне інтерв’ю з новим вокалістом групи «Арія» тільки в газеті «Комсомолська правда»!

CP: Привіт, Микола! Арія з’явилася несподіваною для своїх шанувальників і шанувальників Aria. Як ви придумали цю ідею?

NB: Що я можу зробити тут, я не тільки золотий голос Росії, але і майстер ударів. Ми пропонуємо мені перевірений спосіб, щоб перемогти деякі дівчата, але ми не шукаємо простих способів. Я хочу нове почуття. Я є найвим і найбагатшим. Жінки кидають букети на сцені на очах пишного Миколая. Все це поступово стає загальним місцем. Я попросив себе, «Микола, що твій чиста душа хоче?» і душа відповів, «Чи не вистачає хвилювання». А в якому жанрі може стати талановита співачка? Звичайно, важка скеля. Я вже бачив величезну щітку адреналіну, відчуваючи, що ви стоячи на місці з декількома пляшками, що літають в голову!

KP: Ніколаї, змінюючи вокаліст, який вкорінив там протягом 9 років в популярному металевому колективі є надзвичайно сміливим кроком. Ви не боїтеся шанувальникам не приймаєте новий рядок? Після всього, є небезпека не грає.

NB: Я був дуже хвилював про це, коли я вперше пішов до студії гурту, але потім ми робили фотосесію і страхи пішли. Музиканти Aria ідеально підходять з новою шкіряною курткою. Ми працюємо разом.

КП: З приходом Артура Беркута в групу Арія, стиль музики поступово почав рухатися в напрямку живлення-металу, набуваючи більш жорсткий і менш мелодійний характер. Ви думаєте, що ваш голос принесе будь-який колір до команди?

НБ: Абсолютно. По-перше, я вирішив, що слова гурту були жорстокими, і я, як золотого голосу Росії, знебоченої жорстокості. Так, коли мій тітка в чорному приносив поезій, мені довелося редагувати його самостійно. Музиканти не розчарують. При співвідношенні повільних людей, я спирався на шедеври таких майстрів жанру «Тендер травня», «Кобінація», «Мираж». Але на майбутній альбомі будуть деякі дійсно важкі речі, такі як, скажуть, Земляні ігри.

KP: Вони говорять про альбом майже зроблено, і нещодавно офіційний сайт оголосив назву рекорду – «Фенікс». Який вибір має зробити заголовок?

NB: Я запропонував назву. Я поясню. У цьому жанрі я не знаю, але я не знаю. Перед тим як розпочати редагування текстів, мені необхідно, щоб отримати швидкість. Так я швидко читаю статтю Вікіпедії на важкому скелі. Звідси можна було дізнатися, що така музика характеризується текстами про Сатан, Lucifer, mythistopheles, Satan та інших злих духів. Не тренд. Я прочитав і дізнався, що важкі скелі співають про міфічні істоти. «Що таке найкрасивіша міфічна істота?» Я думав. Звісно, пхенікс! Я придумав, як альбом, так і мій новий жорстоко гламурний псевдонім. Перед вами новий золотий голос вітчизняної металургійної – Микола Фенікс! (смішки).

KP: Які інші сюрпризи можуть вболівальники чекати на новому альбомі і будуть доступні хіти порівняння з «золотим» періодом гурту з часів Валерія Кіпелова?

Н.Б.: Золотий період у групі ще не приїжджає, бо не було золотого голосу Росії (лиги). По суті, я впевнений у успіху запису. Ми зробили багато нових речей і відійшли від примітивного минулого Арії. Я бажав більше російського фольклору в музику. Для реалізації ідеї в записі альбому взяли участь мій друг – віртуозний гармоніст Микола Бандурін. Ми також записали нову важку версію «Сарманка», яку ми будемо знімати відео. Я доданий драконам і хрустками до текстів, тому великогабаритні любителі породи будуть любити її.

КП: Які загальні враження від роботи з деякими з кращих інструментів в Росії?

NB: Це чудово, але після того, як я дав гроші, коли я входжу в студію, вони відкривають пляшки горілки і п'ють до цього. Принаймні для прикусу. Хоча це може бути таким чином, щоб металеві рокери, я нова людина, я не знаю все.

KP: Дуже дякую за інтерв'ю, Миколаю, цікаво поговорити.

NB: Це досить натуральний.

Газета «Комсомолская Правда» 17 серпня 2011 р.

浜у 灞 绀

Джерело: